Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Élet virága poháralátét - zsírkő

Berk
2.490 Ft
(1)

Használható talizmánként, pohár, füstölő vagy párologtató edény alátétként is

Színe: fekete

Anyaga: zsírkő

Méretek: 8,5 cm Ø

Elérhetőség: 3 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
2.490 Ft

Leírás és Paraméterek

Az élet virága az egyik legősibb szimbólum, mely az összes ősi kultúrában előfordul. A szakrális és az asztrális geometria egyik legfontosabb jelképe, mely a teljességgel és a nagy egésszel hoz kapcsolatba. Benne rejlik a teremtés ereje és jelképei. Az élet virágának belső körívei és azok metszeteiben megtalálható több ősi jelkép és szimbólum, mint pl.: kabbala életfa, rovás jelek, rúna jelek, stb.. A szimbólum biztosítja az isteni energiákat, egészséget, jólétet, a teremtés hatalmát. Egységbe hoz önmagunkkal és a szellemi világgal, az isteni erőkkel, magával a Földdel. Képes átadni a benne lévő energiákat, akár a térnek, személynek, auramezőnek, folyadéknak, stb..

A zsírkő az egyik legpuhább természetes kőzet, mely a világ számos pontján megtalálható. Alkalmazzák megmunkált dísztárgyak, spirituális, szertartási és vallási eszközök alapanyagaként, de megtalálható textil és gumi gyártás alapanyagai között, kozmetikumokban, gyógyszerekben és még az élelmiszeripar is használja. Azoknak, akik a spirituális utat járják az energetikai tulajdonságai sokkal figyelemre méltóbbak. Alkalmazkodó és kiegyenlítő kőzetként szokás hivatkozni rá. Képes a nagyon erőteljes energiákat lecsillapítani és egy finom, egyenletes rezgést létrehozni belőle. A különböző tárgyakból elszívja a nem kívánatos negatív rezgéseket, képes azokat megtisztítani és ezt követően leadni magából. A különböző elektroszmog és földsugárzásokat gyengíti. Megmunkálása során, ha univerzális ősi szimbólumokkal látják el, akkor azok erejét megsokszorozza és magába szívja, ezzel képessé válik azok tulajdonságait felhasználni.

Mi mindenre használható a zsírkő, ha alátétként alkalmazzuk:

- a rávésett szimbólumok univerzális erejét felerősíti

- italok, ételek energetikai megtisztítására, feltöltésére (fontos, ha lehet ne műanyagban tárolt ételt vagy italt helyezzünk rá)

- kristályok és ásványok megtisztítására, feltöltésére

- kialakítás alapján akár füstölőpálcák, füstölőpúpok égetésére

- párologtató és füstölőedények alá helyezve nem csak a hő elnyelésére, hanem az energiák fokozására

- eszenciák, térpermetek, illóolajok erejének fokozására

- kozmetikumok, gyógyszerek energetikai megtisztítására

- elektroszmogot termelő készülékek (pl. telefon) sugárzását csökkenteni

- szertartási eszközök, gyertyák, szent szobrok alá helyezve azokat tisztítja és védelmezi

Természetesen arról se feledkezzünk meg, hogy a rajta lévő szimbólum milyen egyedi tulajdonságokkal egészíti ki, ruházza fel az alátétet és annak megfelelően alkalmazzuk!

Vélemények

5.00
1 értékelés
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Írja meg véleményét!
|
2021. 02. 24.
Csodaszép darab, sokkal szebb mint a képen látni lehet. Nagyon szeretem, a kávét,vizemet mindent kényelmesen rátudok helyezni. Ez mellett az íze is finomabb, kiváló hangoló.