Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Élet virága mécsestartó lámpás

Phoenix
6.990 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

Fair Trade termék (WFTO tanúsítvánnyal)

Anyaga: fém

Méret: 23 x 10 cm

Elérhetőség: 2 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
6.990 Ft

Leírás és Paraméterek

Az élet virága az egyik legősibb szimbólum, mely az összes ősi kultúrában előfordul. A szakrális és az asztrális geometria egyik legfontosabb jelképe, mely a teljességgel és a nagy egésszel hoz kapcsolatba. Benne rejlik a teremtés ereje és jelképei. Az élet virágának belső körívei és azok metszeteiben megtalálható több ősi jelkép és szimbólum, mint pl.: kabbala életfa, rovás jelek, rúna jelek, stb.. A szimbólum biztosítja az isteni energiákat, egészséget, jólétet, a teremtés hatalmát. Egységbe hoz önmagunkkal és a szellemi világgal, az isteni erőkkel, magával a Földdel. Képes átadni a benne lévő energiákat, akár a térnek, személynek, auramezőnek, folyadéknak, stb..

Garantált tisztességes kereskedelem és felelős újrafelhasználás

A WFTO a társadalmi vállalkozások globális közössége, amely a tisztességes kereskedelem elvei szerint működik. Ez azt jelenti, hogy új utat törnek üzleti modelljeikben, amelyek az embereket és a bolygót helyezik előtérbe. A WFTO tagjait vállalkozó társak és független könyvvizsgálók látogatják meg és tesztelik a tisztességes kereskedelem 10 elvével összhangban. Ez a WFTO garanciarendszer a vállalat egészét értékeli. Ez magában foglalja a vállalat szerkezetének és üzleti modelljének, tevékenységének és ellátási láncának értékelését. A tanúsítást követően egy vállalat igazi Fair Trade vállalatnak tekinthető, amely elkötelezett a termelők és közösségeik érdekeinek elsőbbsége mellett.

www.wfto.com

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!