Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Élet virága szélcsengő Rudraksha gyöngyökkel

Phoenix
3.990 Ft
Menny.:
Kattints ide és értékeld termékünk!

Anyaga: réz, rudraksha

Méretek: 27 cm

Elérhetőség: Egyéni rendelés alapján
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
3.990 Ft
Menny.:

Leírás és Paraméterek

A szélcsengő Rudraksha magok, réz harangokkal és az élet virágának szimbólumát egyesíti. A harangok tiszta, kellemes hanggal rendelkeznek. A megszólalásakor keletkező tiszta rezgések képesek harmonizálni a teret, elvezetni a negatív energiákat és távol tartani mindazt ami ártó lehet. A hagyomány úgy tartja, hogy a szélcsengők, főleg ha az kagylóból, fából, bambuszból, kristályból vagy rézből készült távoltatra a rossz szellemeket.

Használható kül- és beltéren egyaránt.

Az élet virága az egyik legősibb szimbólum, mely az összes ősi kultúrában előfordul. A szakrális és az asztrális geometria egyik legfontosabb jelképe, mely a teljességgel és a nagy egésszel hoz kapcsolatba. Benne rejlik a teremtés ereje és jelképei. Az élet virágának belső körívei és azok metszeteiben megtalálható több ősi jelkép és szimbólum, mint pl.: kabbala életfa, rovás jelek, rúna jelek, stb.. A szimbólum biztosítja az isteni energiákat, egészséget, jólétet, a teremtés hatalmát. Egységbe hoz önmagunkkal és a szellemi világgal, az isteni erőkkel, magával a Földdel. Képes átadni a benne lévő energiákat, akár a térnek, személynek, auramezőnek, folyadéknak, stb..

A Rudraksha az Elaeocarpus fa magja. A keleti tanok szerint a fa és ennek termése is kifejezetten fontos szerepet tud játszani a lelki fejlődés útjára lépő ember életében. A fa szinte csak a Himalája magasabb vidékein található meg, ez a terület az ott lévő szent energiák miatt már hozzájárul a fa és magjainak magas rezgéséhez. Pár helyen még megtalálható a Földön, mint pl. Nepál, Burma, Thaiföld, Indonézia, de ezekben az esetekben is csak megszentelt földön találhatóak. A Rudraksha magas rezgése segít, hogy megtaláljuk önmagunkban a magasabb és isteni lényt és ezáltal elinduljunk a megvilágosodás útján. A negatív, ártó energiák és entitások képtelen elviselni a Rudraksha magas szintű tiszta rezgését.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!