Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Élet virága teamécses - pacsuli illatú

POE
750 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

3% tiszta illóolajjal - pacsuli, 2 db-os

80% pálmaolaj, 20% kókuszviasz fenntartható gazdálkodásból

Mérete: 1,7 x 4 cm

Égési idő: 5 h kb.

Elérhetőség: 7 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
750 Ft

Leírás és Paraméterek

Az élet virága az egyik legősibb szimbólum, mely az összes ősi kultúrában előfordul. A szakrális és az asztrális geometria egyik legfontosabb jelképe, mely a teljességgel és a nagy egésszel hoz kapcsolatba. Benne rejlik a teremtés ereje és jelképei. Az élet virágának belső körívei és azok metszeteiben megtalálható több ősi jelkép és szimbólum, mint pl.: kabbala életfa, rovás jelek, rúna jelek, stb.. A szimbólum biztosítja az isteni energiákat, egészséget, jólétet, a teremtés hatalmát. Egységbe hoz önmagunkkal és a szellemi világgal, az isteni erőkkel, magával a Földdel. Képes átadni a benne lévő energiákat, akár a térnek, személynek, auramezőnek, folyadéknak, stb..

Kiváló minőségű 80% sztearin (pálmaolaj) és 20% kókuszviasz mécses. A benne található illóolajoknak és a magas tiszta rezgésének köszönhetően kiválóan alkalmas, ha nyugodt, pihentető energiákkal szeretnénk megtölteni környezetünket.

Gyertyagyújtás

A világ számos hagyományában a gyertyagyújtás szent cselekedetet, ami többet jelent, mint amit a szavakkal el lehet mondani; a háláról szól. Az ember ősidők óta gyertyákat gyújtott szent helyeken, meghitt, magasztos pillanatokban. Kiváló lehetőség lehet a reggelt vagy az estét egy egyszerű szertartási folyamattal kezdeni, melyhez nem szükséges más csak egy gyertya és annak meggyújtása, miközben figyelmet fordítasz önmagadra és másokra.

 Kézzel készített, Fair Trade gyertya egyenesen Indonéziából

Ezt a minőségi gyertyát Indonéziában egy Fair Trade (WFTO tanúsítvánnyal rendelkező) cég készíti. A gyertya gyártása szándékosan kézzel történik, ezáltal minél több embernek kínál munkát. Az alkalmazottak 80%-a nő. A gyertyákat újrahasznosítható csomagolásba csomagolják, így ügyelve arra, hogy védjék a környezetet és Földanyát.

 Figyelem!

Gyermekek és háziállatok elől elzárva tárolandó!

Ne helyezze huzatos helyre, ez lerövidíti az égési időt!

Ne hagyja felügyelet nélkül az égő gyertyát!

Helyezze hőálló felületre! Ha megfelelő gyertyatartóban égetjük, megnövekedhet az égési idő!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!