Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Termékek Menü

Elke Lopes - Ezoterikus kristálygyógyászat

Ár:
2.950 Ft
Átlagos értékelés: Légy te az első!

Elke Lopes - Ezoterikus kristálygyógyászat

Egészségmegőrzés gyógykristályokkal és az öt elemmel

Bioenergetic Kiadó, 2011

190 oldal,  ISBN: 9789632910741

Szállítási idő: 2-5 munkanap

Forgalmazó: Bioenergetic Kiadó
Elérhetőség: Előrendelhető
Menny.:

Leírás és Paraméterek

Elke Lopes a hagyományos kínai gyógyászat, a kristálygyógyászat és az öt elem tanának elismert szakértője. Gazdagon illusztrált könyvében bemutatja, hogyan előzhető meg helyes táplálkozással és a megfelelő drágakövek alkalmazásával a betegségek kialakulása. Arra buzdítja olvasóit, hogy a betegségek első, egészen korai jelzéseire is komoly figyelmet fordítsanak. Ide tartoznak többek között az olyan tünetek, mint az alvászavar, a feledékenység, a krónikus fáradtság, a megfázásra való hajlam, az összpontosítási vagy emésztési problémák, vagy akár az időskori gyengeség is.

A nyugati orvoslás a korai panaszokat gyakran egyáltalán nem, vagy csak tünetileg kezeli, míg a kínai gyógyítók éppen ezek alapján teszik meg a megfelelő megelőző intézkedéseket. Ez magyarázza azt a már-már hihetetlen tényt, hogy a kínai orvosok nem is engedik megbetegedni pácienseiket. A könyvből elsajátíthatjuk többek között:

  • a legfontosabb diagnosztikai módszereket
  • a jin-jang egyensúly eltolódás és a csi gyengeség felismerését és kezelését
  • a kínai öt elem tanát
  • a drágakő-akupunktúra egyes lépéseit

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!