Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Energiát adó mandalák 1. - Öröknaptár

TBS
7.995 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

Energiát adó mandalák 1. - Öröknaptár

Bölcs útravalókkal és a névnapok jelentésével

Méret: 17x25 cm, álló formátumú asztali naptár. Spirálozott, kemény táblás tartólábbal.

Totel Books, ISBN: 9789638772800

Elérhetőség: 1 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
7.995 Ft

Leírás és Paraméterek

366 lapos asztali öröknaptár (365 nap+szökőnap) Minden oldalon újabb és újabb, ragyogóan gyönyörű színű és formájú, energiát adó mandala található a kiadványban. A képeket az adott naphoz illeszkedő bölcs útravaló, és a névnapok jelentése gazdagítja. Élvezze sokáig nap mint nap áldásos hatásait ennek a csodálatos öröknaptárnak, otthonában és munkahelyén!

A mandalák évezredek óta segítenek az ember tudatának tágításában. Csodálatos erejük és különleges hatásuk miatt mind a keleti, mind a nyugati kultúrákban gyógyítás területén is alkalmazzák. Meditációs gyakorlatok és technikák elengedhetetlen kelléke. 

A mandala egy különleges mágikus tér, a világ sajátos leképeződése. Középpontja a világ közepét szimbolizálja, legfőbb célja a tökéletes összhang és az egyetemes tudatosság egységének megtalálása. Használható lélekvezetőként az együttérzés, a bölcsesség és az erő egységének kialakításában. Tehát fő célja, hogy a meditálót bevezesse egy tökéletes világba, a külső elemek és belső tudatszintek harmóniájába. Lenyugtat, ellazít, pihentet és erőt ad. 

A mandalában a kör a szellemiséget, a négyzet az anyagi világot jelképezi, a színek pedig érzelmeket társítanak ezekhez a formákhoz.

Művészet-terápiás eszközként is használatos, gyakran a díszítőművészetben is fontos szerepet tölt be. Nem csoda, hogy a mandala-kultusz napjainkban virágkorát éli, mind a nézése, mind a rajzolása, színezése pihenteti a szellemet, segíti a koncentrációt.

Gyönyörű színű, egyedi grafikájú mandalák jókívánságok kifejezésére és szerencsés energiák vonzására. Kedves ajándék is lehet családtagok és barátok számára.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!