Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Energiát adó mandalák 2. - Öröknaptár

Synergie Kiadó
7.995 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

Energiát adó mandalák 2. - Öröknaptár

Bölcs útravalókkal és a névnapok jelentésével

Méret: 17x25 cm, álló formátumú asztali naptár. Spirálozott, kemény táblás tartólábbal.

Totel Books, ISBN: 9786150083186

Elérhetőség: 2 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
7.995 Ft

Leírás és Paraméterek

A mandalák évezredek óta segítenek az ember tudatának tágításában. Csodálatos erejük és különleges hatásuk miatt mind a keleti, mind a nyugati kultúrákban gyógyítás területén is alkalmazzák. Meditációs gyakorlatok és technikák elengedhetetlen kelléke. 

A mandala egy különleges mágikus tér, a világ sajátos leképeződése. Középpontja a világ közepét szimbolizálja, legfőbb célja a tökéletes összhang és az egyetemes tudatosság egységének megtalálása. Használható lélekvezetőként az együttérzés, a bölcsesség és az erő egységének kialakításában. Tehát fő célja, hogy a meditálót bevezesse egy tökéletes világba, a külső elemek és belső tudatszintek harmóniájába. Lenyugtat, ellazít, pihentet és erőt ad. 

A mandalában a kör a szellemiséget, a négyzet az anyagi világot jelképezi, a színek pedig érzelmeket társítanak ezekhez a formákhoz.

Művészet-terápiás eszközként is használatos, gyakran a díszítőművésztben is fontos szerepet tölt be. Nem csoda, hogy a mandala-kultusz napjainkban virágkorát éli, mind a nézése, mind a rajzolása, színezése pihenteti a szellemet, segíti a koncentrációt. 

Az ENERGIÁT ADÓ MANDALÁK MINDEN NAPRA a már ismert és közkedvelt mandala asztali öröknaptár folytatása 366 színes mandalával, az adott naphoz illeszkedő bölcs útravalóval és a névnapok jelentésével gazdagítva.
Használható otthon és munkahelyen egyaránt. Kiváló ajándék, amely az év minden napján örömet ad tulajdonosának.

Minden oldalon újabb és újabb, ragyogóan gyönyörű színű és formájú, energiát adó mandalát talál. A képeket az adott naphoz illeszkedő bölcs útravaló, és a névnapok jelentése gazdagítja. Élvezze sokáig nap mint nap áldásos hatásait ennek a csodálatos öröknaptárnak, otthonában és munkahelyén! Asztalra állítható, kasírozott tartólábbal, spirálozva készített. 
Gyönyörű színű, egyedi grafikájú mandalák jókívánságok kifejezésére és szerencsés energiák vonzására. Kedves ajándék is lehet családtagok és barátok számára.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!