Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Faachát marokkő

KOS
1.600 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

Dobcsiszolt marokkő

Méret: kb. 3-4 cm

Az ár 1 darab marokkőre vonatkozik.

Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
1.600 Ft
Ha szeretnél eredetiség igazolást a választott kristályodhoz jelöld be itt!

Leírás és Paraméterek

Minőségi féldrágakőből, dobcsiszolással előállított marokkő. Kellemes fogású, így meditációk alatt, stressz oldáshoz is kiválóan használható. Az éleinek gömbölyített csiszolása miatt zsebben is hordható, de térharmonizálásra is remek választás.

A faachátot a bőségköveként is ismerik, segít bevonzani az életbe a gazdagságot és a bőséget. Ezt a bőség teremtést a növénytermesztésben is kiválóan lehet hasznosítani, de a dísznövények egészséges fejlődését is elősegítheti. A belőle áramló tiszta energiák békés, meghitt és harmonikus teret hoz létre. Lassan dolgozó kristály, mely arra tanít, hogy közelebb kerüljünk Földanyához és az ősi forrásokhoz. Megtisztítja az elmét a zűrzavaros időkben, megerősít és kitartóvá tesz. Képes összehangolni a csakrákat, tiszta csatornát képez magasabb tudatossággal és előző életekben megszerzett tapasztalatokkal. Kiegyenlíti a különböző geopatikus sugárzásokat, és ezzel egy könnyed teret hoz létre. Fizikai szinten jótékony hatással van az idegrendszerre, az érpályára, a csontozatra.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!