Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Fehér zsálya köteg és Palo Santo fa csomag - Prémium

Phoenix
3.390 Ft
Menny.:
Kattints ide és értékeld termékünk!

Kiszerelés: Fehér zsálya - 14 cm, Palo Santo 1 db - 10 g kb

Energetikai minőségek: biztonság, tisztítás, elvezetés, szertartás, révülés, mágia, gyógyítás, izzasztókunyhók

Elérhetőség: Beszerzés alatt
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
3.390 Ft
Menny.:

Leírás és Paraméterek

Fehér zsálya

Az indián kultúrában nagy szerepe és jelentősége volt mindig is ennek a páratlan növénynek. Használták gyógyászati és misztikus célokra egyaránt. Teát főztek belőle, borogatást készítettek, ízesítették az ételeket, pépesített változatával kezelték a sebeket. Az indián mágusok, azaz a sámánok előszeretettel használták szertartásaik és varázslataik során, az izzasztókunyhók elengedhetetlen eszköze.

Kiválóan alkalmas tisztításokhoz, energetizáláshoz, gyógyításhoz, kommunikációhoz a szellemi és magasabb szférákkal, izzasztókunyhókhoz, rituálékhoz. Szinte nincs olyan ezoterikus vagy vallási folyamat melyben ne lehetne hasznát venni és alkalmazni. Egyedül a menstruáció és a terhesség utolsó idejében nem ajánlott a használata.

Palo Santo

Az indián kultúra egyik legszentebb növénye, mely világszerte egyre kedveltebb és ismertebb füstölőanyaggá vált. Energetikailag kiválóan alkalmas tisztításokhoz, gyógyításhoz, befelé figyeléshez, meditációhoz, biztonságérzet megteremtéséhez.  Rendszeres használata segíthet, egy állandó harmonikus tér kialakításában és a nyugodt belső világ megteremtésében.

Füstölőanyagaink kiváló minőségüket természetes összetételüknek köszönhetik. Összeállításuk természetes növényi gyantákból, növényi szárítmányokból, faörleményekből és illóolajokból történik. Használatukkal megtapasztalható a tiszta energiák segítő ereje.

Füstölőanyag. Emberi fogyasztásra nem alkalmas! Gyermekek felügyelet nélkül nem használhatják!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!