Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Fehér zsálya köteg (White Sage) - Prémium

Phoenix
3.190 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

Prémium

Kiszerelés: kb 14 cm-es köteg

Illata: erős, fűszeres, jellegzetes

Energetikai minőségek: tisztítás, elvezetés, szertartás, révülés, mágia, izzasztókunyhók

Elérhetőség: 1 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
3.190 Ft

Leírás és Paraméterek

Az indián kultúrában nagy szerepe és jelentősége volt mindig is ennek a páratlan növénynek. Használták gyógyászati és misztikus célokra egyaránt. Teát főztek belőle, borogatást készítettek, ízesítették az ételeket, pépesített változatával kezelték a sebeket. Az indián mágusok, azaz a sámánok előszeretettel használták szertartásaik és varázslataik során, az izzasztókunyhók elengedhetetlen eszköze.

Kiválóan alkalmas tisztításokhoz, energetizáláshoz, gyógyításhoz, kommunikációhoz a szellemi és magasabb szférákkal, izzasztókunyhókhoz, rituálékhoz. Szinte nincs olyan ezoterikus vagy vallási folyamat melyben ne lehetne hasznát venni és alkalmazni. Egyedül a menstruáció és a terhesség utolsó idejében nem ajánlott a használata.

Füstölőanyagaink kiváló minőségüket természetes összetételüknek köszönhetik. Összeállításuk természetes növényi gyantákból, növényi szárítmányokból, faörleményekből és illóolajokból történik. Használatukkal megtapasztalható a tiszta energiák segítő ereje.

Füstölőanyag. Emberi fogyasztásra nem alkalmas! Gyermekek felügyelet nélkül nem használhatják!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!