Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Termékek Menü

Fehér zsálya tér- és auratisztító spray

Ár:
4.990 Ft
Átlagos értékelés: Légy te az első!

100 ml, pumpás kiszerelésű

100% természetes spray

tértisztításhoz, auratisztításhoz

Összetétel: fehér zsálya alkoholos kivonat (tinktúra), hidrolátum és illóolaj

Forgalmazó: FloraSense Kft.
Elérhetőség: 2 db raktáron

Leírás és Paraméterek

Nagyon jó alternatíva, ha élvezni szeretnénk a kaliforniai fehér zsálya áldásos tisztító, energetizáló hatását, de nem tudunk vagy szeretnénk füstölni, pl. szállodai szobában vagy munkahelyen

Fehér zsályáról bővebben

Az indián gyógyító hagyományban tonizáló, gyulladáscsökkentő és lázcsillapító hatása miatt használták. Teát főztek belőle vagy borogatásként tették fel, hűsítő hatása közismert volt. Leveleit gyakran rágták a száj fertőtlenítése vagy a légzés megkönnyítése céljából. Asztma és tüdőproblémák esetén a gyógyító sámánok füstölőkeverékekben használták. Rituális füstölőszerként az észak-amerikai indián hagyományban különleges fontos szerepet tölt be, tisztító szertartások, izzasztókunyhók elmaradhatatlan kísérője. A híres indián naptánc közben a táncosok fehér zsályát rágnak, hogy szomjukat csillapítsák (a tánc alatt nem ehetnek és ihatnak). Egyedül a női hold ciklus (menstruáció) alatt nem javallott a használata.

Kisebb tisztításokhoz - auratisztítás vagy tárgyak megtisztításához - elég, ha egy-egy levelet elfüstölünk, tértisztításhoz, szertartásokhoz pedig a különböző méretű kötegek közül tudunk válogatni. Ha pedig végképp nincs módunk füstölni, használhatjuk a fehér zsálya illóolajából készült térpermetet.

Várandósság alatt nem ajánlott a használata!

Figyelmeztetés!

Gyermekektől távol tartandó!

Kerülje a szemmel való érintkezést!

Gyúlékony, bőr irritáló hatású!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!