Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Fehérürömfű

Hszien Kft.
590 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

Kiszerelés: kb 10 g

Illata: erőteljes, fűszeres, jellegzetes

Energetikai minőségek: intuíció, szerelem, energetikai védelem, tisztánlátás, mágia

Elérhetőség: 7 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
590 Ft

Leírás és Paraméterek

Már a középkorban is nagyon elterjedt és közkedvelt gyógynövény volt, a latin nevét a görög istenről Artemiszről kapta, azonban nem csak Európában, hanem keleten és az amerikai őslakosok körében is közkedvelt növény volt.

Energetikailag az erőközponthoz tartozik, segít megnövelni a belső erőt és összhangba hozz saját magunkkal. Képessé tesz az önszeretett fejlesztésére és ezáltal szeretet elfogadására és kimutatására. A mágikus képességeket, alkímiai folyamatokat és varázslatokat erősíti és támogatja. Az intuíciót fejleszti és rendszeres használata képessé tesz a harmadikszem tudatos használatára.

Összetétele: fehérürömfű - Absinthi herba

Füstölőanyagaink kiváló minőségüket természetes összetételüknek köszönhetik. Összeállításuk természetes növényi gyantákból, növényi szárítmányokból, faörleményekből és illóolajokból történik. Használatukkal megtapasztalható a tiszta energiák segítő ereje.

Füstölőanyag. Emberi fogyasztásra nem alkalmas! Gyermekek felügyelet nélkül nem használhatják!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!