Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Fekete holdkő marokkő II.

POE
1.700 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

Dobcsiszolt marokkő

Brazil ásvány

Méret: kb. 3-4 cm

Az ár 1 darab marokkőre vonatkozik.

Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
1.700 Ft
Ha szeretnél eredetiség igazolást a választott kristályodhoz jelöld be itt!

Leírás és Paraméterek

Minőségi féldrágakőből, dobcsiszolással előállított marokkő. Kellemes fogású, így meditációk alatt, stressz oldáshoz is kiválóan használható. Az éleinek gömbölyített csiszolása miatt zsebben is hordható, de térharmonizálásra is remek választás.

A fekete holdkő, nagyon közel áll a labradorittá váláshoz, de még mindig a holdkő az erőteljes és domináns energia benne. Kiváló védelmi kő és bevonzza a magasabb metafizikai energiákat. Ha megszeretnénk találni személyes spirituális vezetőnket, lelki tanító mesterünket, gurunkat akkor elegendő kérni a kőtől és segít felismerni ki a tökéletes személy ehhez számunkra. Mivel a kő maga kifejezetten szoros kapcsolatot ápol az isteni nőiesség minőségével, így érthető, hogy magával a Fekete Madonna vagy Magdolna minőségi megtalálható benne. Az elektromágneses sugárzásoktól kiválóan védelmez, főként a mobiltelefon, számítógép és a wifiből származó szennyező rezgésektől. A befolyásoló hatásokat megszünteti és segít, hogy ne vegyük fel mások nem építő energiáit, melyet felénk küldenek. Általa megélhető az élet bősége, mely nem görcsösséggel, hanem könnyedséggel érhető el. A szülőknek és a gyerekeknek is kiválóan alkalmas a kamaszkori intenzív energiák kezelésében. Segít a tanulásra, a tapasztalatszerzésre és az információ értelmezésére koncentrálni. Fizikai szinten jótékony hatással van a vastagbélre, vesékre, májra, a gyomorra, a lépre, az epére és kifejezetten a női nemi szervekre. Stroke esetén elősegítheti a gyógyulást és hasznos lehet a Parkinson-kór és a hozzá hasonló betegségek esetén. Hölgyek esetében a menstruációs ciklusok zavarát segít helyre hozni, illetve menopauza esetén is kifejezetten jótékony hatása van.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!