Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Felemelkedett mesterek eszencia szett

Hszien Kft.
10.990 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

7 mesteri minőség kristály eszencia szett

Tér- és auraharmonizáló, töltő spray szett

Hidrolátummal illatosítva

Kiszerelés: 7 x 30 ml

Pumpás kiszerelésben

Elérhetőség: 4 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
10.990 Ft

Leírás és Paraméterek

A Felemelkedett mesterek – magas rezgésekkel rendelkező, valaha földi testben élt/reinkarnálódott, megvilágosodott lények, akik a megvilágosodásuk után felemelkedtek, magasabb tudatossági és energetikai szintre léptek, a szeretet és a fény jellemzi őket. A spirituális felfogású hierarchiában a személyes szellemi vezetőnk és őrangyalunk felett állnak. Ők azok, akik támogatják az emberiséget, és természetesen az egyéneket, ha elérték a megfelelő tudatosságot, hogy a számukra is megfelelő igaz úton érjék el a megvilágosodás állapotát. Többségében az utolsó földi reinkarnációjuk nevével illetjük őket, hiszen abban az életükben érték el a tudatosságuk legmagasabb fokát és lettek megvilágosodottak és felemelkedettek. Minden Felemelkedett mester kozmikus tudatossága mellett, egyedi személyiséggel rendelkezik. Mindannyian más és más folyamat révén jutottak el erre a szintre és így más látásmódok és energiák jellemzik őket.

Kristály eszencia
A kristály eszencia nem más, mint folyékony kristály. Egy különleges alkímiai eljárás során a kristályok rezgés energiáit a víz veszi át és köti meg magában. A létrejött eszencia minden cseppje magában hordozz minden olyan tulajdonságot, amivel a kristály maga is rendelkezik. Így a szilárd kristályt folyadék formájában könnyedén alkalmazhatjuk. Az eszenciákat különböző hidrolátumokkal illatosítjuk és alkohollal tartósítjuk. Alkalmazható aura vagy tér harmonizálására, feltöltésére a kristály erejével.


Csomagban lévő eszenciák

Felemelkedett mesterek - El Morya kristály eszencia
Felemelkedett mesterek - Ízisz kristály eszencia
Felemelkedett mesterek - Jézus kristály eszencia
Felemelkedett mesterek - Lady Nada kristály eszencia
Felemelkedett mesterek - Pallasz Athéné kristály eszencia
Felemelkedett mesterek - Saint Germain kristály eszencia
Felemelkedett mesterek - Szerafisz Bay kristály eszencia

Ez a kristály eszencia segít tiszta kapcsolatot kialakítani El Moryával. Segítségével képes leszel felismerni az igazságos és emberséges utat a mindennapok végtelen útvesztőjében. Tökéletesen alkalmas, amikor a saját energiáinkat szeretnénk magas és tiszta rezgésszinten tartani. Ha úgy érzed, esetleg veszélyben lehetnek energiáid, vagy egy erős személyiség elszívná, befolyásolná azt, tökéletes társad tud lenni El Morya. Általa biztos kezekben leszel, és energiáid védve lesznek.

Íziszt az egyensúly istennőjének és mesterének is szokták nevezni. Tökéletes harmóniában volt egyszerre Hórusz édesanyja és Ozirisz feleségeként valamint az emberiség hatalmas szellemi tanítójaként. Ezt az egyensúlyt tudja biztosítani számodra a kristály eszencia, mely vele van közvetlen kapcsolatban. Általa megtalálod a tökéletes harmóniát és képes leszel mindarra időt teremteni, amire csak szükséged van. Hatalmas tanítóként lesz társad. Segít felismerni az összefüggéseket, a jeleket, feladatokat. Erős intuíciós késességekkel ruház fel a dolgok helyes felismerésének érdekében. A női energiáidat pedig harmonikus szinten tartja, légy nő vagy férfi.

Ez a kristály eszencia segít tiszta kapcsolatot kialakítani Jézussal. Rengeteg csodás gyógyuláshoz vezetett Jézus szeretetről és megbocsájtásról szóló üzeneteinek követése. Bárki kérhet tőle segítséget, hisz semmilyen különbséget nem tesz lélek és lélek között, teljesen mindegy vallási és spirituális meggyőződésünk. A kristály eszencia teljesen alkalmas, ha segítségre van szükséged, érzelmeid, lelked, energiáid vagy fizikai tested gyógyításában. Illetve ha másokat szeretnél gyógyítani abban is remek társra lelsz ebben az eszenciában és a Jézusi energiákban. 

Az egyensúlyteremtés legnagyobb felemelkedett mesterének tekintik Lady Nadát. Energiáival arra törekszik, hogy harmonikus állapotot állítson fel minden ellentétes pólusú energia között a világban. Fontosnak tartja, hogy semelyik oldalt nem szabad elnyomni, hanem egységes szinten kell tartani a tökéletes élet érdekében. A nevének jelentése a békesség meghozója, a csodás csend üres hangja. Mindezt a tudást képes lesz átadni neked és minden percben segít neked, hogy felismerd és te is erre az egységes harmóniára törekedj. Segítségével képes leszel a megbékélésre a benned lévő ellentétes oldalakkal kapcsolatban, azokat a lehető legmagasabb szintre emelni és ezáltal harmonikus egységet létrehozni önmagadban. Tökéletes a női és férfi oldalak, szerepek kiegyensúlyozásában is.

Pallasz Athéné a bölcsesség és az igazságos harc istennője a görög mitológiában. Athén városának is ő lett a védelmezője és istensége, miután legyőzte Poszeidónt egy versenyben. Segít elérni és megtanulni a Békés Harcos állapotát, amikor nem erővel és erőszakkal, hanem békével, kedvességgel és bölcsességgel nézhetsz szembe a nehézségekkel. Megmutatja, miként lehet bármilyen konfliktushelyzetet feloldani, pusztán a belső harmónia és a helyzet valós tudatosítása által. Rávezet, hogy mennyi mindenben kell még tudást gyarapítanod és ezt milyen formában teheted meg úgy, hogy az számodra a legjobb legyen. Felemelkedett Mesterként képes neked megtanítani mindazt, ami benne rejlik és személyes vezetőddé válik spirituális utadon.

A kristály eszencia segítségével sokkal erősebb és magasabb rezgésű mágikus képességekre, megérzésekre tehetsz szert. A vele való közös munka minden pillanata egy mély és komplex tanulási folyamat. Saint Germain különösen vonzódott az ásványokhoz, úgy tartják egy érintésével képes volt akár a repedéseket is eltüntetni róluk, ezt a csodás kapcsolatát az ásványokkal az eszencia is hordozza. Ha szeretnéd megtisztítani otthon kristályaidat csak fújd be ezzel a kristály eszenciával és elvégzi a munkát. Ismeretes ősi és hatalmas alkímiai ismereteiről, és mindezt biztosítja számodra. Így tökéletes érzékkel tudod majd kiválasztani bizonyos folyamataidhoz mire is van valóban szükség. Tökéletes társ tud lenni a fénymunkássá válásban, hogy erényesen és tisztességesen éld meg életed miden pillanatát.

Szerafisz Bay az egyik legnagyobb mestere a felemelkedésnek. Tökéletes kapcsolatot képes fenntartani a földi világgal és a magasabb szintű dimenziókkal. A menny és a föld hídjának is nevezik. Kiváló segítő és ösztönző képessége van annak érdekében, hogy szellemi, lelki, fizikai és energetikai szinten is a legmagasabb fény felé törekedjünk. Mindazoknak, akik életvezetési téren szorulnak segítségre vagy maguk ilyen téren dolgoznak az egyik legnagyobb társuk, és tanítójuk tud lenni. Mindezt a hatalmas és ősi belső tudást, ezt az átfogó egységképet és tudatot, a fény felé való harmonikus törekvést képes biztosítani számodra. Abban az esetben is ha változásokat iktatnál be az életedbe, vagy nagyobb energiára van szükséged tökéletes segítőd és mestered tud lenni.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!