Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Felemelkedett mesterek - Lady Nada kristály eszencia

Hszien Kft.
4.990 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

Tér- és auraharmonizáló, töltő spray

Rózsa és levendula hidrolátummal illatosítva

Kiszerelés: 100 ml

Pumpás kiszerelésben

Elérhetőség: 2 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
4.990 Ft

Leírás és Paraméterek

A kristály eszencia nem más, mint folyékony kristály. Egy különleges alkímiai eljárás során a kristályok rezgés energiáit a víz veszi át és köti meg magában. A létrejött eszencia minden cseppje magában hordozz minden olyan tulajdonságot, amivel a kristály maga is rendelkezik. Így a szilárd kristályt folyadék formájában könnyedén alkalmazhatjuk. Az eszenciákat különböző hidrolátumokkal illatosítjuk és alkohollal tartósítjuk. Alkalmazható aura vagy tér harmonizálására, feltöltésére a kristály erejével.

Az egyensúlyteremtés legnagyobb felemelkedett mesterének tekintik Lady Nadát. Energiáival arra törekszik, hogy harmonikus állapotot állítson fel minden ellentétes pólusú energia között a világban. Fontosnak tartja, hogy semelyik oldalt nem szabad elnyomni, hanem egységes szinten kell tartani a tökéletes élet érdekében. A nevének jelentése a békesség meghozója, a csodás csend üres hangja. Mindezt a tudást képes lesz átadni neked és minden percben segít neked, hogy felismerd és te is erre az egységes harmóniára törekedj. Segítségével képes leszel a megbékélésre a benned lévő ellentétes oldalakkal kapcsolatban, azokat a lehető legmagasabb szintre emelni és ezáltal harmonikus egységet létrehozni önmagadban. Tökéletes a női és férfi oldalak, szerepek kiegyensúlyozásában is.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!