Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Felemelkedett Mesterek - Pallasz Athéné illóolaj

Hszien Kft.
1.490 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

10ml-es kiszerelésben

Aromaterápiás illóolaj

Fogyasztásra nem alkalmas!

Elérhetőség: 2 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
1.490 Ft

Leírás és Paraméterek

Minőségi aromaterápiás illóolaj, gondosan válogatott növényekből kinyerve. Felhasználása első sorban párologtatással ajánlott, mely akár hideg párologtatóval, mécses lámpával, esetleg diffúzorral és akár párásítóval is lehetséges. Kis mennyiség is elegendő belőle a helyiség harmonikus illattal való megtöltéséhez.

Belső használata tilos! Bőrre kenve sem alkalmazható, erre a célra ajánlanánk a kozmetikai tisztaságú olajainkat.

Pallasz Athéné a bölcsesség és az igazságos harc istennője a görög mitológiában. Athén városának is ő lett a védelmezője és istensége, miután legyőzte Poszeidónt egy versenyben. Segít elérni és megtanulni a Békés Harcos állapotát, amikor nem erővel és erőszakkal, hanem békével, kedvességgel és bölcsességgel nézhetsz szembe a nehézségekkel. Megmutatja, miként lehet bármilyen konfliktushelyzetet feloldani, pusztán a belső harmónia és a helyzet valós tudatosítása által. Rávezet, hogy mennyi mindenben kell még tudást gyarapítanod és ezt milyen formában teheted meg úgy, hogy az számodra a legjobb legyen. Felemelkedett Mesterként képes neked megtanítani mindazt, ami benne rejlik és személyes vezetőddé válik spirituális utadon.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!