Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Felemelkedett mesterek - Pallasz Athéné kristály eszencia

Hszien Kft.
4.990 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

Tér- és auraharmonizáló, töltő spray

Rózsa és levendula hidrolátummal illatosítva

Kiszerelés: 100 ml

Pumpás kiszerelésben

Elérhetőség: 2 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
4.990 Ft

Leírás és Paraméterek

A kristály eszencia nem más, mint folyékony kristály. Egy különleges alkímiai eljárás során a kristályok rezgés energiáit a víz veszi át és köti meg magában. A létrejött eszencia minden cseppje magában hordozz minden olyan tulajdonságot, amivel a kristály maga is rendelkezik. Így a szilárd kristályt folyadék formájában könnyedén alkalmazhatjuk. Az eszenciákat különböző hidrolátumokkal illatosítjuk és alkohollal tartósítjuk. Alkalmazható aura vagy tér harmonizálására, feltöltésére a kristály erejével.

Pallasz Athéné a bölcsesség és az igazságos harc istennője a görög mitológiában. Athén városának is ő lett a védelmezője és istensége, miután legyőzte Poszeidónt egy versenyben. Segít elérni és megtanulni a Békés Harcos állapotát, amikor nem erővel és erőszakkal, hanem békével, kedvességgel és bölcsességgel nézhetsz szembe a nehézségekkel. Megmutatja, miként lehet bármilyen konfliktushelyzetet feloldani, pusztán a belső harmónia és a helyzet valós tudatosítása által. Rávezet, hogy mennyi mindenben kell még tudást gyarapítanod és ezt milyen formában teheted meg úgy, hogy az számodra a legjobb legyen. Felemelkedett Mesterként képes neked megtanítani mindazt, ami benne rejlik és személyes vezetőddé válik spirituális utadon.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!