Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Felemelkedett mesterek - Saint Germain kristály eszencia

Hszien Kft.
4.990 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

Tér- és auraharmonizáló, töltő spray

Rózsa és levendula hidrolátummal illatosítva

Kiszerelés: 100 ml

Pumpás kiszerelésben

Elérhetőség: 2 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
4.990 Ft

Leírás és Paraméterek

A kristály eszencia nem más, mint folyékony kristály. Egy különleges alkímiai eljárás során a kristályok rezgés energiáit a víz veszi át és köti meg magában. A létrejött eszencia minden cseppje magában hordozz minden olyan tulajdonságot, amivel a kristály maga is rendelkezik. Így a szilárd kristályt folyadék formájában könnyedén alkalmazhatjuk. Az eszenciákat különböző hidrolátumokkal illatosítjuk és alkohollal tartósítjuk. Alkalmazható aura vagy tér harmonizálására, feltöltésére a kristály erejével.

A kristály eszencia segítségével sokkal erősebb és magasabb rezgésű mágikus képességekre, megérzésekre tehetsz szert. A vele való közös munka minden pillanata egy mély és komplex tanulási folyamat. Saint Germain különösen vonzódott az ásványokhoz, úgy tartják egy érintésével képes volt akár a repedéseket is eltüntetni róluk, ezt a csodás kapcsolatát az ásványokkal az eszencia is hordozza. Ha szeretnéd megtisztítani otthon kristályaidat csak fújd be ezzel a kristály eszenciával és elvégzi a munkát. Ismeretes ősi és hatalmas alkímiai ismereteiről, és mindezt biztosítja számodra. Így tökéletes érzékkel tudod majd kiválasztani bizonyos folyamataidhoz mire is van valóban szükség. Tökéletes társ tud lenni a fénymunkássá válásban, hogy erényesen és tisztességesen éld meg életed miden pillanatát.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!