Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Feng Shui - Bagua tükör domború

Phoenix
2.990 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

Domború tükörfelülettel

Méret: 13 x 13 cm

Anyaga: fa, üveg (tükör)

Elérhetőség: 4 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
2.990 Ft

Leírás és Paraméterek

A domború bagua tükör a feng shui egyik alapeszköze. Az otthon és a saját üzleti helyiség felé áramló negatív energiákat veri vissza, így azok nem okoznak negatív hatást. Ha a tükörrel védett épületben negatív szándékú személy tartózkodik a belőle áramló rosszakart és negatív rezgések nem tudnak érvényesülni.

Az egyik legfontosabb  feng shui szabály a bagua tükör használatával kapcsolatban, hogy soha nem szabad házon belül alkalmazni. Fontos figyelembe venni továbbá, hogy a bagua tükört csak akkor szabad használni, ha fenn áll a veszélye annak, hogy negatív energiák áramolnak felénk, amely az otthonunk vagy az üzleti vállalkozásunk tiszta rezgésének árthat. (ezek érkezhetnek, rosszakaratból, ellenséges energiákból, rossz szomszédi viszonyból) A bagua tükör nem díszítőelem, hanem egy erőteljes feng shui tárgy, ezért nem szabad csak díszítőelemként használni, illetve szépítkezési folyamatokat sem szabad a tükröt használva végezni.

A leghatékonyabb és leghatásosabb akkor tud lenni, ha a bejári ajtó fölé vagy közvetlen az ajtóra helyezzük el, esetleg a lakás/ház egy nagyobb ablaka fölé. De minden esetben szigorúan kívülre nem beltériben.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!