Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Feng Shui - Bagua tükör homorú

Phoenix
2.990 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

Homorú tükörfelülettel

Méret: 13 x 13 cm

Anyaga: fa, üveg (tükör)

Elérhetőség: 2 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
2.990 Ft

Leírás és Paraméterek

A homorú bagua tükröt a feng shui egyik közismert alapeszköze. Az otthonon kívüli negatív energiákat hivatott semlegesíteni és megszüntetni. A tükör homorú kialakítása "felszívja" a negatív feng shui energiát és semlegesíti azt.

Az egyik legfontosabb  feng shui szabály a bagua tükör használatával kapcsolatban, hogy soha nem szabad házon belül alkalmazni. Fontos figyelembe venni továbbá, hogy a bagua tükört csak akkor szabad használni, ha fenn áll a veszélye annak, hogy negatív energiák áramolnak felénk, amely az otthonunk vagy az üzleti vállalkozásunk tiszta rezgésének árthat. (ezek érkezhetnek, rosszakaratból, ellenséges energiákból, rossz szomszédi viszonyból) A bagua tükör nem díszítőelem, hanem egy erőteljes feng shui tárgy, ezért nem szabad csak díszítőelemként használni, illetve szépítkezési folyamatokat sem szabad a tükröt használva végezni.

A leghatékonyabb és leghatásosabb akkor tud lenni, ha a bejári ajtó fölé vagy közvetlen az ajtóra helyezzük el, esetleg a lakás/ház egy nagyobb ablaka fölé. De minden esetben szigorúan kívülre nem beltériben.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!