Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Feng Shui kristály függő - Lótusz

Phoenix
3.490 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

Méretek: kb. 30 cm, a kristály 5 x 3 cm

Organza ajándéktáskában érkezik.

Anyaga: üveg, fém

Elérhetőség: 5 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
3.490 Ft

Leírás és Paraméterek

A Feng Shui egy több mint 3000 éves filozófia, amely azt tanítja, hogy a környezeti tényezők hogyan befolyásolják jólétünket, és azt is, hogy a negatív hatásokat hogyan lehet pozitívvá változtatni. A Feng Shui célja, hogy élet- vagy munkakörnyezetünket oly módon alakítsa át, hogy serkentse a Chi (életerő) harmonikus áramlását. A kínai filozófiában minden a yin és yang egymást kiegészítő erői közötti harmóniáról és egyensúlyról szól.

A Feng Shui alapelve a Chi energia behozatala és megtartása az otthonunkba. A fény segítségével a kristályok feltöltik az energiákat és jótékonyan hatnak ránk. A kristályok természetesen tiszta fényenergiával rendelkeznek, így az otthonunkat pozitív energiával töltik fel. Használjunk kristályokat akkor is, ha a beáramló energiákat szeretnénk növelni, mivel a kristályok az energiákat szétszórják és megsokszorozzák, miközben a negatív energiákat átalakítják. Helyezzük ablak közelébe vagy olyan helyre, ahol minél több fény éri. Mivel a fény az egyik legtisztább elem, így jól alkalmazható tértisztításra és térharmonizálásra is.

A lótuszvirág az egyik legszentebb szimbólum a világon, szinte az összes valaha létezett kultúrában és vallásban nagy tiszteletnek örvend. A tökéletesség, a tisztaság, a megvilágosodás, az újjászületés, a megújulás, magasra törekvés jelképe. A lótusz szimbolizálja a lehető legtisztábban a sötétségből vezető kiutat a fénybe.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!