Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Feng Shui kulcstartó - Kuan-Jin - Örök biztonság

DS
1.990 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

Anyaga: fém

Mérete: kb. 10 cm

Áldott és hangolással ellátott termék!

Elérhetőség: 4 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
1.990 Ft

Leírás és Paraméterek

Gyönyörűen részletességgel kidolgozott feng shui amulett kulcstartó. Kialakítása magában foglalja a kínai kultúra és a feng shui hagyományok ősi bölcsességét. Segít bevonzani a szükséges energiákat és rezgések a mindennapok harmonikusabb működéshez. Az mellett, hogy kulcstartóként remek választás kiváló autókban visszapillantó tükörre felakasztva vagy otthonunkban, irodában fellógatva.

Áldott és hangolással ellátott termék!

Kuan-Jin neve annyit jelent „aki minden imát meghallgat”, buddhista félisten, aki földi léte végén saját akaratából marat a földi lét közelében és nem változott buddha állapotúvá, hogy így segítse az emberiséget a megvilágosodásban. Erejével segédkezik, hogy képesek legyünk megbocsájtani saját magunknak és másoknak is életünk folyamán. A berögzült, nehezen feldolgozható sérelmektől, számunkra már nem előnyös személyektől, helyzetektől, állapotoktól meg tudjunk szabadulni. Az elengedést fizikai, lelki és szellemi szinten is végbe tudjuk vinni, ezzel is felszabadítva lelkünk szétosztott részeit. Kuan-Jin az energiák női minőségét képviseli és olyan lágyan és finoman tanít és segít, mint egy kellemes meleg szellő a nyári napon.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!