Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Feng Shui kulcstartó - Négy karú Csenrézi

DS
1.990 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

Anyaga: fém

Mérete: kb. 10 cm

Áldott és hangolással ellátott termék!

Elérhetőség: 5 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
1.990 Ft

Leírás és Paraméterek

Gyönyörűen részletességgel kidolgozott feng shui amulett kulcstartó. Kialakítása magában foglalja a kínai kultúra és a feng shui hagyományok ősi bölcsességét. Segít bevonzani a szükséges energiákat és rezgések a mindennapok harmonikusabb működéshez. Az mellett, hogy kulcstartóként remek választás kiváló autókban visszapillantó tükörre felakasztva vagy otthonunkban, irodában fellógatva.

Áldott és hangolással ellátott termék!

Maga Csenrézi az első Buddha, azaz Sakjamuni Buddha közvetlen tanítványa volt. A legnagyobb könyörületesség, szeretet, elfogadás, együttérzés és harmónia hírnöke. Elmélyült gyakorlataiban közvetlen Buddha előtt szónokolta el a Szív Szútrát, mely a napjainkig fennmaradt bölcselet az mindenség ürességéről a Buddhista tradíciókban. Összesen 7 különböző ábrázolást különböztetnek meg belőle, azonban csak 2 forma a legelterjedtebb, a 4 karú és 1 fejjel rendelkező, illetve az 1000 karú Csenrézi.  

Csenrézi 4 kezű ábrázolását több esteben Fehér Buddha megnevezéssel illetik. Ebben megtestesülési formában egy hófehér lótuszon, hófehér testben jelenik meg Buddha tudatossága. Két keze állandó ima tartásban van, a másik jobboldali kezében egy malát tartalmaz, melyről úgy tartják tiszta kristályból készült, ezzel a kötelékek alól segít felszabadulni. A bal oldalon lévő másik kezében egy lótuszvirágot tart, mellyel a megvilágosodást, a tisztaságot, a fejlődést és céltudatosságot jelképezi. Gyakran csukott szemmel is látható, hiszen a szemei melyek lelki szemek, mindent és mindenkit látnak a mindenségben. Segítségével, akár meditálva vagy képére koncentrálva, felébreszthetjük a lélekben lakó tudást, az együttérzést mindenki iránt.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!