Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Feng Shui talizmánfüggő - Hal

ES
1.190 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

Szín: piros

Anyaga: textil

Méretek: kb. 43 cm

Elérhetőség: 5 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
1.190 Ft

Leírás és Paraméterek

A hal a szerencsehozó állatok közé tartozik. Kifejezetten ajánlott üzletbe, dolgozószobába, irodába kihelyezni. Szimbolizálja és energetikailag bevonzza a megnyugvást, a kellemes és jó érzéseket. A piros és az arany színű hal a gazdagság, siker és bőség megteremtője. A zöld az egészség és a békesség, a fekete a védelem és a gonosz erők távolt tartásának jelképe.

„A Halak (Pisces) egy állatövi csillagkép, amelyet a Nap a déli égboltról észak felé haladtában az égi egyenlítőt keresztezve ér el (az ezen csillagképben található Tavaszpontnál). Egy másik csillagkép a déli égbolton található „Déli Hal” (Piscis Austrinus, régebben Piscis Australis).

A hal a keresztény szimbolikában Jézus Krisztust jelenti, ami egy ógörög nyelvű szójáték következménye. Ugyanis a Jézus Krisztus, Isten Fia, Megváltó szavak görög kezdőbetűinek összeolvasása (ιχθυς, ichthüsz) görögül „halat” jelent. Később átvitt értelmet is tulajdonítottak neki, mivel a Megváltó teste „lelki táplálékként” szolgálhat (eucharisztia). A hal utalhat ugyanakkor egyes eredetileg halász foglalkozású apostolokra is.

Az örök élet, soha meg nem halás jelképe lett, mivel régen az emberek azt hitték sosem alszik. A mediterrán népeknél pedig a termékenységnek és az élet bőségének a jelképe. Egyes helyeken a hal a női előjogúságot szimbolizálta.” – forrás: wikipédia

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!