Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Földanya csiszolat - fekete obszidián

IN
4.990 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

Ásvány: fekete obszidián

Méret: kb. 3,5 x 3 cm

Származási hely Kína

Elérhetőség: 2 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
4.990 Ft
Ha szeretnél eredetiség igazolást a választott kristályodhoz jelöld be itt!

Leírás és Paraméterek

A Földbolygó szelleme maga Gaia, az anyagi világot számunkra megtestesítő hatalmas szellemi lény. Ő biztosítja számunkra, hogy meg tudjuk élni a 3D világban személyes feladatainkat. Mindenkivel kapcsolatban van az egész bolygón, de nem avatkozik bele feladatainkba, meghagyja a szabad akarat jogát. Ha képessé válunk egységben lenni a belőle áradó erőkkel, akkor olyan egyensúlyi állapot alakul bennünk, ami a tökéletes egység felé vezet. Az egység állapotában képessé válhatunk feltétel, előítélet, ártás és minden negatív hozadék nélkül kapcsolódni embertársainkkal, a természettel, a természeti szellemekkel, az állatokkal és természetesen magával Gaiaval. Minél erősebb ez az egység állapot a minket körülvevő világaggal, annál tisztábbak tudnak lenni megéléseink és fejlődésünk villámgyorssá válhat. 

fekete obszidián a kreativitás, a tudat kitágításának és lehetőségek felismerésének legerősebb köve. Energiáival úgy fejleszt, hogy megmutatja a belső démonokat és az eredeti személyiséget. Segít megérteni az ÉN-ben rejlő fényt és sötétséget és ezek természetes egyensúlyát. Képes gyógyítani az előző életek blokkjait, feladatait, sérelmeit és karmikus hozadékait. Azoknak akik „hatalommal” rendelkeznek, támogatást jelenthet, miként kell ezzel a lehetőséggel felelősségteljesen bánni. A mágikus szertartások során kiválóan tudja növelni az energiákat. Belső munkálatok és meditációk során a megéléseket és a rezgéseket nagyon felerősíti. Fizikai szinten segít az energia szegény állapotokon, az idegi problémákon, izom és ízületi gondokon, izomfejlesztésben.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!