Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Földanya csiszolat - hegyikristály

IN
4.990 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

Ásvány: hegyikristály

Méret: kb. 3,5 x 3 cm

Származási hely Kína

Elérhetőség: 2 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
4.990 Ft
Ha szeretnél eredetiség igazolást a választott kristályodhoz jelöld be itt!

Leírás és Paraméterek

A Földbolygó szelleme maga Gaia, az anyagi világot számunkra megtestesítő hatalmas szellemi lény. Ő biztosítja számunkra, hogy meg tudjuk élni a 3D világban személyes feladatainkat. Mindenkivel kapcsolatban van az egész bolygón, de nem avatkozik bele feladatainkba, meghagyja a szabad akarat jogát. Ha képessé válunk egységben lenni a belőle áradó erőkkel, akkor olyan egyensúlyi állapot alakul bennünk, ami a tökéletes egység felé vezet. Az egység állapotában képessé válhatunk feltétel, előítélet, ártás és minden negatív hozadék nélkül kapcsolódni embertársainkkal, a természettel, a természeti szellemekkel, az állatokkal és természetesen magával Gaiaval. Minél erősebb ez az egység állapot a minket körülvevő világaggal, annál tisztábbak tudnak lenni megéléseink és fejlődésünk villámgyorssá válhat. 

hegyikristály a lehető legsokoldalúbb kő a földön, nincs olyan életterület, ahol ne lenne illetékessége. Nem csoda, hogy a megtisztelő kristályok Királynője névvel is gyakran illetik. Segítő pozitív tulajdonságait szinte számba se lehet venni, hiszen energetikailag egyszerre csatlakozik az égi világhoz és mélyen a Gaia szívéhez. Nagyon erős spirituális fejlesztő képességgel rendelkezik, nyitja a tudatot és felemeli a magasabb síkokba. Rendszeres használatával képessé válhat az birtokosa, hogy az egót tudatosan engedje dolgozni. Segít elérni a megvilágosodás állapotát, és a mély belső megértéseket, összefüggéseket. Nincs meghatározott terület, amit erősít, hiszen erős tudattal rendelkezik és mindig a szükséges részeket látja el energiával. Kiválóan alkalmazható minden másik kristállyal, hiszen azok erejét legalább meg tízszerezi. Ha konkrétan nem lehet meghatározni mire van szükség vagy mit kellene erősíteni a legjobb választás a hegyikristály. Mint mestergyógyító kristály bárminemű fizikai, lelki és érzelmi betegséget tökéletesen kezel és gyógyít. A test minden szintjén tökéletes egyensúlyt és harmóniát állít fel.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!