Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Földanya csiszolat - rózsakvarc

IN
4.990 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

Ásvány: rózsakvarc

Méret: kb. 3,5 x 3 cm

Származási hely Kína

Elérhetőség: 2 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
4.990 Ft
Ha szeretnél eredetiség igazolást a választott kristályodhoz jelöld be itt!

Leírás és Paraméterek

A Földbolygó szelleme maga Gaia, az anyagi világot számunkra megtestesítő hatalmas szellemi lény. Ő biztosítja számunkra, hogy meg tudjuk élni a 3D világban személyes feladatainkat. Mindenkivel kapcsolatban van az egész bolygón, de nem avatkozik bele feladatainkba, meghagyja a szabad akarat jogát. Ha képessé válunk egységben lenni a belőle áradó erőkkel, akkor olyan egyensúlyi állapot alakul bennünk, ami a tökéletes egység felé vezet. Az egység állapotában képessé válhatunk feltétel, előítélet, ártás és minden negatív hozadék nélkül kapcsolódni embertársainkkal, a természettel, a természeti szellemekkel, az állatokkal és természetesen magával Gaiaval. Minél erősebb ez az egység állapot a minket körülvevő világaggal, annál tisztábbak tudnak lenni megéléseink és fejlődésünk villámgyorssá válhat. 

rózsakvarc kiválóan alkalmas, ha a szeretet erejét akarjuk megteremteni.  A legfontosabb kristályminőség a szívcsakra és minden szívet, lelket és érzelmeket érintő terültnek. Mélyen segít megszabadulni azoktól a dolgoktól melyek ezeken a területeken árthatnak. Az érzelmi és lelki sebek legerősebb gyógyítója. Tökéletesen alkalmazható párkapcsolati problémák esetén, de akár családtagok, barátok, munkatársakkal való kapcsolódás minőségén is sokat tud segíteni. Akik még keresik a szerelmet az életükben számukra is remek segítő lehet megteremteni ezt a minőséget. Fizikailag jó hatással van a szív és érrendszerre és a légzőszervekre. 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!