Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Földanya motívumos rácsos égető és párologtató edény, natúr kerámia, gömb forma

Hszien Kft.
4.990 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

Méret: kb. 13,5 x 8 cm

Színe: terrakotta

Tűzálló kerámia rácsos égető és párologtató edény

Magyar kézműves kerámia

Elérhetőség: 3 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
4.990 Ft

Leírás és Paraméterek

Magyar kézműves által készített kerámia rácsos égető és párologtató edény. Segítségével könnyen és egyszerűen füstölhetünk zárt és nyílt helyen egyaránt különböző füstölő anyagokat, gyantákat, növényeket. Nagy méretű párologtató tálkával rendelkezik így kiválóan használható aromalámpaként. Dekoratív kialakításának köszönhetően éke lehet bármely helyiségnek vagy térnek. 

A Földanya misztikuma és szimbóluma az egyik legősibb jelképek közé tartozik. Nem is találni, olyan vallást, hitrendszert, mitológiát melyben ne jelenne meg. Földanya mellet ismeretes Gaia néven is. Úgy tartja a hagyomány, hogy a Földbolygó melyen élünk szintén egy élő entitás, melynek megtestesítője maga Földanya. A legszentebb teremtő és elfogadó erővel rendelkezik. Szimbóluma összeköt minket ősi erőkkel, misztériumokkal. A hölgyek esetében segítheti a termékenységet és az anyaságot. A nagyon erős női minőség mellet az ősi varázslatok egyik alapvető Isteni tiszteletben álló személye és szentként kezelt jelkép. A szimbólum használata erősítheti az intuíciós képességeket, közelebb hozhat a természethez és az állatokhoz. Az erős női minőség ellenére a férfiakra is nagyon jó hatással van, hiszen képessé tesz az elfogadás és a befogadás mesterévé válni.

 

Pár lépésben a rácsos égetőedény használatáról:

- Tedd az égetőedényedet egy stabil biztos helyre (ajánlott alátétet tenni alá az égetés során keletkező hő miatt).

- Gyújts meg egy mécsest és tedd bele az égetőedénybe (ne használj illatosított vagy méhviasz gyertyát).

- Helyezz a rácsos részre számodra megfelelő mennyiségű füstölőanyagot.

- Az elégett, elhamvadt vagy elszenesedett füstölőanyagokat ne égesd tovább, azokat szedd le róla. Ha szeretnél, még füstölni helyez fel újabb adagot. 

- Ha végeztél a füstöléssel várd meg amíg kihűl a rács, majd kapard le róla a ráégett anyagmaradékot. Szűkség esetén karamellizáló égetővel szabad téren vagy nyitott ablaknál égesd le róla a maradék füstölő anyagot.

- A megtisztított égetőedény készen áll az újabb használatra.

Keramikus: Vincze Kornélia Andrea E.V.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!