Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Gagát marokkő

IN
1.200 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

Dobcsiszolt marokkő

Méret: kb. 2,5-3 cm

Az ár 1 darab marokkőre vonatkozik.

Elérhetőség: 5 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
1.200 Ft
Ha szeretnél eredetiség igazolást a választott kristályodhoz jelöld be itt!

Leírás és Paraméterek

Minőségi féldrágakőből, dobcsiszolással előállított marokkő. Kellemes fogású, így meditációk alatt, stressz oldáshoz is kiválóan használható. Az éleinek gömbölyített csiszolása miatt zsebben is hordható, de térharmonizálásra is remek választás.

A gagátról kevesen tudják, hogy valójában nem kristály, hanem kövület. Pontosabban megkövült fa, igaz a kinézete szénre emlékeztető. Már a kőkorszakban is talizmánként használták, a negatív erők és a félelem ellen. Az asztrális utazások során remek védelmet nyújt, a  „sötétség lényei” elől képes elrejteni. Megvéd minden fizikai és energetikai agresszív behatástól. A gagáthoz vonzódó emberek többségében öreg lelkek. Használatával képesek vagyunk felébreszteni reinkarnációk során összegyűjtött képességeket. A gagát hajlamos összeolvadni energetikailag a birtokosával, így ezt a követ nem ajánlott tovább ajándékozni, vagy más után használni. Kiválóan alkalmas vállalkozók számára, hiszen az üzleti életben jótékonyan fejti ki hatásait és a pénzügyeket is rendben tartja. Segítségével tudatos irányítás alá vonható az élet. A hangulatingadozásokat stabilizálja és egészséges szinten tartja. Kifejezetten ajánlott azoknak, akik a kundaliní energiával többet dolgoznak. Fizikai szinten segít a migrénes panaszok, az epilepszia, a megfázás, a láz, gyomorfájás, mirigyduzzanat és a menstruációs görcsökön.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!