Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Ganésa - Hindu Isten Szobor

POE
5.990 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

Méret: 3,1 x 5,5 cm

Anyaga: réz

Elérhetőség: 1 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
5.990 Ft

Leírás és Paraméterek

Ganésa, vagy más néven Ganapati, a kezdetek elefántfejű hindu istene. A jólét és a gazdagság Istene akiről úgy gondolják, hogy szerencsét hoz, ezért hozzá imádkoznak, mielőtt bármi újba kezdenének. Értelmiségiek, bankárok, írástudók és írók pártfogója. Ganésa elhárítja az akadályokat, és utat nyit számunkra az életben való előrelépéshez. Nagy elefántfeje a bölcsességet, a megértést és a megkülönböztető intellektust jelképezi, amellyel az embernek rendelkeznie kell ahhoz, hogy az életben tökéletes legyen. A széles száj az ember természetes vágyat képviseli, hogy élvezze az életet a világban. Ő a szerda istensége is.

A hinduizmusban és a buddhizmusban is a hét minden napja egy adott Istennek van szentelve. Ha úgy érzed, hogy lelki kapcsolatban állsz a hinduizmussal, akkor a születésed napjának konkrét hindu istene a születésnapod Istene. Helyezd el őt az otthonodban és ismerd meg jobban a születésnapi Istened tulajdonságait.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!