Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Termékek Menü

Geoffrey Hoppe: Mi jön a New Age után?

Ár:
2.790 Ft
999 Ft
Kedvezmény: 1.791 Ft
Kedvezmény: 64%
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Geoffrey Hoppe: Mi ​jön a New Age után?

Mandala-Veda Könyvkiadó, 2008

306 oldal, ISBN: 9789632460192, Fordította: Bokor Erzsébet

Szállítási idő: 2-5 munkanap

Gyártó: Mandala-Veda Könyvkiadó
Elérhetőség: 1 db raktáron

Leírás és Paraméterek

Csupán néhány év alatt a Tóbiás-közvetítések, melyek első könyv formájában is megjelent darabja a jelenlegi Teremtés-sorozat, csodálatos hatást váltottak ki világszerte: emberi életek alakulnak át tőle, és új reményt ad a spirituális beteljesedésre.

Mi jön a New Age után? Számos kereső feltette már ezt a kérdést, miután spirituális tanfolyamok tucatjait járta végig, elolvasott számtalan ezoterikus könyvet és belefáradva a kutatásba, melynek során csak félválaszokra és hiányos információkra tett szert, megkérdőjelezte "spirituális útjának" valódiságát. Sokan a legnehezebb személyes tapasztalatokat élték át közben és ezek a megpróbáltatások és kihívások alapozták meg új emberré válásukat.

Most itt az idő, hogy mélyebben is megértsük az életünkben felbukkanó embert próbáló nehézségek értelmét, megtanuljuk őket minden eddiginél hatékonyabban átalakítani, hogy mi magunk is emberangyallá váljunk -és beteljesítsük földi küldetésünket.

Tóbiás egy szeretetteljes, együttérző angyal a Biblia apokrif irataiból, aki megtanít arra, hogyan teremtsük meg ítélkezés és küszködés nélkül új valóságunkat az új energiában, hogyan oldjuk fel akadályainkat kegyelemmel és hogyan gyakoroljuk a valódi elfogadást.

Tóbiás titka, hogy valójában ő közvetít minket: "Azt mondjuk el nektek, amit tőletek kapunk a saját utatokról. Azt mondjuk el, amit egyik részetek szerint Nektek hallanotok kell. Mi csupán egy másik nézőpontból visszacsatoljuk azt, ami tőletek jön - ezért hangzik olyan ismerősnek."

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő