Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Golyós angyal medál, dinnye turmalin

Hszien Kft.
1.990 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

Méretek: 3,5 cm

Ásvány: dinnye turmalin, roppantott hegyikristály

Elérhetőség: 1 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
1.990 Ft
Ha szeretnél eredetiség igazolást a választott kristályodhoz jelöld be itt!

Leírás és Paraméterek

Egyaránt helyes megnevezés a dinnye vagy görögdinnye turmalin, nevét a rózsaszínes, zöldes, barnás árnyalatiról kapta. A szívcsakra legmagasabb fokú megnyilvánulását hívja elő. Erős és tiszta kapcsolatot alakít ki a magasabb rendű ÉN-nel. A szeretet, a kedvesség, a finomság rezgéseit vonzza be és ezek megélését és áramoltatását serkenti. Megszűntet mindennemű agresszív megnyilvánulást, felismerteti az ezekben lévő negatív és ártalmas energiákat. Elűzi a negatív gondolatokat és látásmódot, teret enged a boldogság virágzásának. Az érzelmi hullámvölgyeket megszünteti és kiegyensúlyozza azokat. A régi kapcsolati mintákat oldja és a baráti kapcsolatokra nagyon erős pozitív hatással bír. Az abszolút szeretet, tisztelet és jóság köve. Fizikai szinten segít az idegrendszer, a paralízis, a sclerosis multiplex, a szív, a csecsemőmirigy, a bőr problémáin.

A hegyikristály a lehető legsokoldalúbb kő a földön, nincs olyan életterület, ahol ne lenne illetékessége. Nem csoda, hogy a megtisztelő kristályok Királynője névvel is gyakran illetik. Segítő pozitív tulajdonságait szinte számba se lehet venni, hiszen energetikailag egyszerre csatlakozik az égi világhoz és mélyen a Gaia szívéhez. Nagyon erős spirituális fejlesztő képességgel rendelkezik, nyitja a tudatot és felemeli a magasabb síkokba. Rendszeres használatával képessé válhat az birtokosa, hogy az egót tudatosan engedje dolgozni. Segít elérni a megvilágosodás állapotát, és a mély belső megértéseket, összefüggéseket. Nincs meghatározott terület, amit erősít, hiszen erős tudattal rendelkezik és mindig a szükséges részeket látja el energiával. Kiválóan alkalmazható minden másik kristállyal, hiszen azok erejét legalább meg tízszerezi. Ha konkrétan nem lehet meghatározni mire van szükség vagy mit kellene erősíteni a legjobb választás a hegyikristály. Mint mestergyógyító kristály bárminemű fizikai, lelki és érzelmi betegséget tökéletesen kezel és gyógyít. A test minden szintjén tökéletes egyensúlyt és harmóniát állít fel.

Az angyalok az egyik legközismertebb magasabb szférákból származó segítőink. Bátran hagyatkozhatunk támogatásukra és segítő útmutatásukra. A belőlük áradó fény, szeretet, tisztaság, harmónia és béke begyógyíthatja lelki és érzelmi sérüléseinket. Erőt adnak, hogy nehéz helyzetekben is kitartóak legyünk és optimisták. Segítenek megpihenni és elvezetni azokat a számunkra terhelő erőket melyek nem támogatnak minket. Jelképeik bármely formája közelebb hozza őket életünkhöz és így támogató jelenlétüket még finomabban és erősebben érezhetjük.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!