Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Golyós angyal medál, kunzit-tejkvarc

Hszien Kft.
1.990 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

Méretek: 3 cm

Ásvány: kunzit, tejkvarc

Elérhetőség: 9 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
1.990 Ft
Ha szeretnél eredetiség igazolást a választott kristályodhoz jelöld be itt!

Leírás és Paraméterek

A kunzit az egyik legmagasabb rezgésű kristályok egyike. A szeretet megteremtésének képességét ébreszti fel, és arra ösztönöz, hogy minden élőlényt egyaránt szeretni tudjunk a világon. Ereje képes összekapcsolni a teljes univerzális szeretettel és állandóan fenntartja azt birtokosában. Arra ösztönöz, hogy beálljunk születési célunk feladatába. Kiválóan felerősíti személyes energiamezőnket és tisztítja azt minden szinten. Segítségével képesek lehetünk az érzelem tökéletes megélésére anélkül, hogy azok irányítása alá kerülnénk. Kiválóan kezeli az elnyomott emlékeket és a gyerekkori sérülések hatásait. Mély megnyugvást és békét ad, a harmóniát teremti meg testen belül és körül egyaránt. Fizikai szinten segít a keringési rendszer, a szív, az idegek, az agy működésében és betegségeinek gyógyításában. Az epilepszia egyik legkiválóbb gyógyító köve. A magas rezgése és lítium tartalma miatt kiváló pszichológiai megbetegedések, főleg depresszió esetén.

Az angyalok az egyik legközismertebb magasabb szférákból származó segítőink. Bátran hagyatkozhatunk támogatásukra és segítő útmutatásukra. A belőlük áradó fény, szeretet, tisztaság, harmónia és béke begyógyíthatja lelki és érzelmi sérüléseinket. Erőt adnak, hogy nehéz helyzetekben is kitartóak legyünk és optimisták. Segítenek megpihenni és elvezetni azokat a számunkra terhelő erőket melyek nem támogatnak minket. Jelképeik bármely formája közelebb hozza őket életünkhöz és így támogató jelenlétüket még finomabban és erősebben érezhetjük.

 

A hókvarcot gyakran nevezik tejkvarcnak is. Maga a kristály valójában nem más, mint a hegyikristály érési folyamatának félbemaradása, azaz félúton van a hegyikristállyá váláshoz. Ennek köszönhetően egy nagyon erős határkőként tud segíteni a jelenlegi és az előző, illetve a magasabb életek között. Általa tökéletesen felismerhetőek azok a helyzetek, melyek feladatként lettek tervezve erre az inkarnációra. Segít a nyugalom megtalálásban és megélésében. Felszámolja a hajlamot, hogy feláldozzuk önmagunkat mások kedvéért, a mártírság elleni egyik leghatásosabb kő. Hatásában valójában minden egyéb szinten megegyezik a hegyikristállyal, azonban sokkal lassabban fejti ki azokat és építi be az energetikai rendszerbe. 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!