Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Golyós angyal medál, szugilit-roppantott hegyikristály

Hszien Kft.
2.990 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

Méretek: 2x4x1 cm

Ásvány: szugilit, roppantott hegyikristály

Elérhetőség: 1 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
2.990 Ft
Ha szeretnél eredetiség igazolást a választott kristályodhoz jelöld be itt!

Leírás és Paraméterek

A szugilit a szeret minőségének legerősebb köve, az angyali dimenziókkal köt össze és a Földi síkba hozza el a bíbor energiát. A spiritualitás tisztaság és energiák áramoltatásának egyik legkiválóbb támogatója. Tisztítja a teljes csakrarendszert, meridiánokat és finomtesti rezgéseket. A magas fokú tisztaságának köszönhetően, fejleszti a médiumi képességeket és az üzenetek lecsatornázását az égi világból. Ha szükséges feltárja az előző életeket és a köztes létállapotokat, annak érdekében, hogy oldani tudjuk a jelen energiáit. Védelmezi a lelket a csalódásoktól, a sokktól, a traumáktól és a negatív megélésektől. A fénymunkát végző embereknek az egyik legnagyobb segítség. Képessé tesz, hogy a legsötétebb helyekre és pillanatokba is fényt és szeretet közvetítsünk. Megbocsátásra sarkal és kizárja az ellenséges érzéseket. Képessé tesz mindenkivel kapcsolódni és megtalálni a közös nevezőt. Fizikai szinten segít a teljes energetikai és fizikai testet érintő problémák és betegségek gyógyításában.

 

A hegyikristály a lehető legsokoldalúbb kő a földön, nincs olyan életterület, ahol ne lenne illetékessége. Nem csoda, hogy a megtisztelő kristályok Királynője névvel is gyakran illetik. Segítő pozitív tulajdonságait szinte számba se lehet venni, hiszen energetikailag egyszerre csatlakozik az égi világhoz és mélyen a Gaia szívéhez. Nagyon erős spirituális fejlesztő képességgel rendelkezik, nyitja a tudatot és felemeli a magasabb síkokba. Rendszeres használatával képessé válhat az birtokosa, hogy az egót tudatosan engedje dolgozni. Segít elérni a megvilágosodás állapotát, és a mély belső megértéseket, összefüggéseket. Nincs meghatározott terület, amit erősít, hiszen erős tudattal rendelkezik és mindig a szükséges részeket látja el energiával. Kiválóan alkalmazható minden másik kristállyal, hiszen azok erejét legalább meg tízszerezi. Ha konkrétan nem lehet meghatározni mire van szükség vagy mit kellene erősíteni a legjobb választás a hegyikristály. Mint mestergyógyító kristály bárminemű fizikai, lelki és érzelmi betegséget tökéletesen kezel és gyógyít. A test minden szintjén tökéletes egyensúlyt és harmóniát állít fel.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!