Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Gránát karkötő 8 mm

Hszien Kft.
5.990 Ft
(2)

Ásványok: gránát

Méret: 18 cm /gumis/

Ásványgyöngyök: 8 mm

Elérhetőség: 2 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
Kapható választék:
Karkötő mérete:
5.990 Ft
Ha szeretnél eredetiség igazolást a választott kristályodhoz jelöld be itt!

Leírás és Paraméterek

Gránát az egyik leghatékonyabb energiatöltő és regeneráló kő. Képes bármi nemű energiát megtisztítani, feltölteni, de akár újjáéleszteni is. Régen a veszély megérzésére és előrejelzésére alkalmazták, hiszen képes figyelmeztetni a közeledő negatív energiákra. Kifejezetten jó energiákkal látja el a párkapcsolatokat. Segít egyensúlyban tartani a szexualitást és az érzelmi megéléseket benne, a monogámiát erősíti és az összetartozás érzését. Párkapcsolati veszteség vagy traumák esetén az egyik legjobb társ, segít átvészelni ezeket a nehéz időket és könnyebben gyógyulnak vele a lelki sebek. Segítségével új életcélok, utak, feladatok, lehetőségek nyílnak meg. Kifejezetten szoros kapcsolat köti az agyalapi mirigyhez, így a tudatot tágítja és képes előző életek emlékeinek felidézésében. Egy mélyebb és tudatosabb önismeretet segít kifejleszteni. Fizikai szinten segít bármi nemű testet ért traumatikus behatásból való felépülésben, a gerinc, sejtek, szív, tüdő, DNS károsodások vagy betegségeket gyógyítja. Serkenti a vérképzést, hatékonyabban szívódnak fel az ásványi anyagok és a vitaminok általa.

Vélemények

5.00
2 értékelés
(2)
(0)
(0)
(0)
(0)
Írja meg véleményét!
|
2022. 08. 07.
Kifogástalan minőségű, nagyon mutatós karkötő, ami a választott méretben pont jó lett. Imádom viselni! A szállítás gyors volt és minden rendben ment, annak ellenére is, hogy kizárólag saját hibámból eredően volt egy kis megakadás, amit nagyon elnézően/megértően, gyorsan és kedvesen kezeltek. Ezt utólag is köszönöm!
|
2021. 06. 15.
Csodálatos karkötő, első osztályú minőség. Igazi élmény viselni :) Köszönöm Nektek!