Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Gyógyító Buddha Meditációs Zen kert

CK
9.990 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

Szín: szürke, fekete, fehér

Méret: kb. 26 x 26 x 26 cm

Anyaga: cement

Elérhetőség: 1 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
9.990 Ft

Leírás és Paraméterek

Szoborszerűen kivitelezet egyedi Buddhás zen kert. A figura maga részletesen kidolgozott. Remek kiegészítője vagy épp fő díszítő eleme lehet bármilyen helyiségnek.

Buddha, mint megnevezés nem köthető konkrétan egy személyhez. Így érthetővé válik, hogy a különféle ábrázolások más és más személyeket jelenítenek meg. Buddha nem más, mint annak a tudatossági szintnek a neve, amibe az adott személy eljutott. Tehát Buddhává nem születik, hanem válik az egyén. Legelső Buddha tudati szinttel rendelkező személy Gautama Sziddhartha (i. e. 563 – i. e. 483) volt. Ő alapította meg a ma már a világ egyik legnagyobb vallását, a buddhizmust.

Gyógyító Buddha – Csak ülő pozícióban látható, többségében kék, zöld vagy díszes köntösben látható. Az egyik keze szintén az ölében nyugszik míg a másikban lótuszvirágot vagy aruna ágat tart. Gyakori ábrázolás formája az is mikor a hátánál egy díszes fal, vagy boltív van.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!