Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Heliotróp marokkő

IN
1.750 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

Dobcsiszolt marokkő

Méret: kb. 2,5-3 cm

Az ár 1 darab marokkőre vonatkozik.

Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
1.750 Ft
Ha szeretnél eredetiség igazolást a választott kristályodhoz jelöld be itt!

Leírás és Paraméterek

Minőségi féldrágakőből, dobcsiszolással előállított marokkő. Kellemes fogású, így meditációk alatt, stressz oldáshoz is kiválóan használható. Az éleinek gömbölyített csiszolása miatt zsebben is hordható, de térharmonizálásra is remek választás.

A heliotrópot gyakran vérkőnek is nevezik, főleg az angolok, ezt a nevet kiváló vérképző és vértisztító tulajdonságártól kapta. Boszorkánykő minőséghez van rendelve, hiszen hatalmas mágikus erő nyugszik benne, a druidák is gyakran alkalmazták. A benne lévő erő befolyással bír az időjárásra, természetre, az állatokra. Energiái mellett képtelen megmaradni minden negatív szándékkal rendelkező entitás. Nagyon erős a spirituális fejlesztő képessége, segítségével könnyebben elsajátíthatóak különböző energetikai tanok. Azok, akik rendszeresen használják, olyan mély kapcsolatba kerülhetnek vele, hogy maga a kő megszólítja őket és beszélgetést kezdeményez. Segít rugalmasnak lenni, könnyednek, de mégis megfontolt és visszavonult bölcsességet sugároz. Általa mindent a megfelelő pillanatban léphetünk meg. Az érzelmi kitöréseket, az indulatokat, az agresszivitást, az irigységet és a türelmetlenséget rendkívül jól kezeli. Fizikai szinten segít a különböző fertőzések esetén. Gyorsítja az anyagcserét és nyirokáramlást, képes a testet energiával feltölteni és megújítani. Örökletes betegségek megelőzésére magzatkorban vagy azok kezelésére születés után is kiválóan alkalmas.  

Egyes darabok között méretben és árnyalatbeli eltérés előfordulhat!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!