Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Hematit - roppantott hegyikristály rózsafüzér

Zoyande
7.990 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

Ásványok: hematit, roppantott hegyikristály

Méret: 46 cm hosszú - Ø 60 cm

Ásványgyöngyök: 8-6 mm

Elérhetőség: 1 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
7.990 Ft
Ha szeretnél eredetiség igazolást a választott kristályodhoz jelöld be itt!

Leírás és Paraméterek

A gyöngyszemek a következő felosztásban vannak elhelyezve, elsőnek 10 szem egymás mellett, majd szünet és 1 újabb szem, ezt nevezik 1 tizednek. A teljes rózsafüzér sor pedig 5 tizedből áll. A végső pontja a kereszt, az itt lévő gyöngyök a következőképpen helyezkednek el, 1 szem, majd vagy szünet és 3 szem vagy 3 kisebb gyöngy, végül pedig ismét 1 szem. Manapság már léteznek csak 1 tizedet tartalmazó darabok is, ezeket nevezik tizedes rózsafüzérnek.

A rózsafüzérrel a következőképpen ajánlott az imádkozás, az egyházi előírásoknak megfelelően:

1. Az ima keresztvetéssel kezdődik.

2. A keresztre egy Apostoli hitvallást mondunk.

3. Az első nagy szemre egy Miatyánkot.

4. Az ezt követő 3 szemre 1-1 Üdvözlégyet, Jézus neve után a bevezető titkokkal. Majd egy doxológiát, azaz Dicsőséget... mondunk. Azonban erre nincs külön szem a rózsafüzérben sehol.

5. A bevezető utolsó szemére ismét egy Miatyánkot.

6. A körben a 10 egymást követő szemre 1-1 Üdvözlégyet, mindegyikben a kiválasztott sorozat első titkával (vagy egy saját titokkal). Majd a tizedet egy Dicsőség... zárja.

7. Folytatjuk a következő tizeddel: az 1 szemre Miatyánk, a 10 szemre Üdvözlégyek a második titokkal.

8. Az ötödik tizedet záró Dicsőség... után ismét keresztvetés következik.

A hegyikristály a lehető legsokoldalúbb kő a földön, nincs olyan életterület, ahol ne lenne illetékessége. Nem csoda, hogy a megtisztelő kristályok Királynője névvel is gyakran illetik. Segítő pozitív tulajdonságait szinte számba se lehet venni, hiszen energetikailag egyszerre csatlakozik az égi világhoz és mélyen a Gaia szívéhez. Nagyon erős spirituális fejlesztő képességgel rendelkezik, nyitja a tudatot és felemeli a magasabb síkokba. Rendszeres használatával képessé válhat az birtokosa, hogy az egót tudatosan engedje dolgozni. Segít elérni a megvilágosodás állapotát, és a mély belső megértéseket, összefüggéseket. Nincs meghatározott terület, amit erősít, hiszen erős tudattal rendelkezik és mindig a szükséges részeket látja el energiával. Kiválóan alkalmazható minden másik kristállyal, hiszen azok erejét legalább meg tízszerezi. Ha konkrétan nem lehet meghatározni mire van szükség vagy mit kellene erősíteni a legjobb választás a hegyikristály. Mint mestergyógyító kristály bárminemű fizikai, lelki és érzelmi betegséget tökéletesen kezel és gyógyít. A test minden szintjén tökéletes egyensúlyt és harmóniát állít fel.

A hematit legerősebb hatásai a földelés és a védelem. Tökéletes egyensúlyt teremt a test-lélek-szellem hármasságában. Erőteljes férfiasabb jang energiájú kristály, így ezeknek az erőknek a tökéletes megélést biztosítja. Nagyon erős támogató, önbizalmat, kitartást és céltudatosságot biztosít birtokosának. Az önkorlátozó magatartást és gondolkodást segít felszámolni. A különböző szenvedély betegségek és függőségek alóli felszabadulást is támogatja. A csalódások, hibák, veszteségek okozta állapotok helyes megélésére és feldolgozására ösztönöz. Általa nem negatívumként, hanem egy tudatos tanulási folyamatnak láthatjuk őket. Képes arra, hogy a testben felgyülemlett felesleges vagy túl intenzív energiákat kivonja és elvezesse Földanyának. Fizikai szinten segít a vérképzésben és keringésben, veseműködésben, szöveti regenerációban. Lázcsillapító hatású, a töréssel járó problémákat is segít gyorsabban helyreállítani, izom és ízületi bántalmak és problémák esetén is kiváló. 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!