Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Hszien Oktatási Központ

A Hszien Ezoterikus Ajándékboltnak külön részlege a Hszien Oktatási Központ. A lélek, a személyiség fejlesztés, a spirituális, ezoterikus, alternatív gyógymódok területére szakosodott oktatási egységünk. Rendszeres foglalkozásokat és oktatásokat biztosítunk minden érdeklődő számára. Kiváló oktatókkal, szakemberekkel, közösségi vezetőkkel, szakmájukban és területükön nagy tiszteletnek örvendő terapeutákkal dolgozunk. Annak érdekében, hogy a megfelelő segítséget tudjuk adni a személyes fejlődés útján.
Évente több alkalommal tartunk előre meghirdetett képzéseket, melyek a Felnőtképzési Adatszolgáltatási Rendszerben bejegyzésre kerülnek.  A képzés elvégzésével egyedi azonosítóval ellátott Felnőtt képzési tanúsítvány és az Oktatási intézmény egyedi azonosítóval ellátott oklevele szerezhető meg. A képzések mellett több alkalommal szervezünk előadásokat, bemutatókat, meditációs és személyiség fejlesztő gyakorlatokat és workshopokat. Kérésre egyéni oktatásokat is szívesen vállalunk.
Az aktuális programtervünk alább megtekinthető. Állandóan frissítjük és igyekszünk minél színesebb lehetőséget biztosítani. Hírlevélre feliratkozva pedig elsők között értesülhetsz minden lehetőségről. Facebook oldalunkon az események között is megtalálod az aktuális programjainkat.


https://www.facebook.com/pg/hszien.kozpont/events/?ref=page_internal

 

Elsődleges oktatási helyek:
Győr – Saját Oktatási hely
Igény esetén, Magyarországon belül és a határok mentén szervezhető további helyekre is!

 

Elkövetkezendő időszak programjai:

 

      

      

      

      

 

 

blog comments powered by Disqus