Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Termékek Menü

Meditációk – Gyakorlatok

2020. 02. 26. 13:29:13 Ricsi

 A mai rohanó zűrzavaros világban, a sok feladat, teher és kihívás közepette nehéz megtalálni azt a pontot, amiben békére, harmónia lelhetünk. Ha képesek leszünk a belső békét megtalálni, akkor sokkal könnyebben vehetjük sorra mindazt, ami mi magunk vagy épp az élet utunkba sodor. A harmónia állapotában a tudatunk minden része elfogadja és megéli azt a pillantott, állapotot, amikor mindentől és mindenkitől mentesül, azaz semmi lesz, azonban felismeri kötődését mindennel és mindenkivel és ezzel mindenné lesz. Kicsit nehéz lehet elsőre ezt értelmezni és nagyon idegennek hathat, de ajánlom, neked ezt a párperces kis gyakorlatot melyben megtapasztalhatod ezt az állapított.

2018. 05. 24. 21:11:00 Virizlai Richárd

 Stresszesek a mindenapjaid? Szükséged van egy kis kikapcsolódásra, megpihenésre? Szeretnél közelebb kerülni Gaia-hoz? Segítségül hívnád az ő nagyhatalmú erejét vagy Őseid tudását, melyeket évezredek alatt összegyűjtöttek? Egy pozitív energiát szeretnél bevonzani az életedbe? Elég, ha csak 1 kérdésre igen a válasz, akkor ez a meditáció most neked szól! 

2017. 03. 27. 13:19:00 Virizlai Richárd

 Feladatok sokasága ál előtted? Nagy döntéseket kell meghoznod? Félelmek, kételyek kavarognak benned? Úgy érzed, sokan támadnak téged? Nézeteltérésed van valakivel? Ha csak 1-re is igen a válasz, akkor ez a mantra és ez a gyakorlat neked szól.