Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Indigó gabbró golyó

IN
5.990 Ft
(1)

Ásvány: indigó gabbró

Méret: 4,5 - 5 cm

Származási hely Madagaszkár 

Az ár 1 darabra vonatkozik.

Elérhetőség: 3 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
5.990 Ft
Ha szeretnél eredetiség igazolást a választott kristályodhoz jelöld be itt!

Leírás és Paraméterek

Golyó/Gömb forma - Különleges tulajdonságuk, hogy egyszerre minden irányban képesek áramoltatni az energiát. Tökéletes az időbeni előre vagy visszamenőleges kezelésekre. Blokkok, karmák oldására.

A gabbró az olvadt magma kristályos lehűlése közben születik meg, színe a szürkéstől egészen a lilás árnyalatig változhat. Ennek a kikristályosodó folyamatnak köszönhetően a szerkezete eléggé összetett, gyakran tartalmaz különböző földpátokat (klorit, szerpentin, muszkovit, piroxén, hercinit, magnezit, olivin, krómgránát, aktinolit és biotit). Ennek megfelelően nagyon erőteljes és összetett hatása van. Megszünteti és segít úrrá lenni a különböző energiazavarokon, a diszharmonikus rezgéseket felsőbb Énünk segítségével tudatosítja, és tanulási folyamattá alakítja. Felnyitja a szemet mindarra, amit meg kell változatani az életben. Felold minden olyan hiedelmet, mely hátráltatja személyes fejlődésünket. Képes megszűrni a különböző elektromágneses sugárzásokat, így nem engedi, hogy ezek káros hatással legyenek használójára. Segítségével fenntartható a tökéletes földelés állapota. A múltunkból előhozza azokat az emlékeket melyek megértésével és tudatos feldolgozásával sikeresen fejlődhetünk tovább, ehhez pedig minden segítséget megad. Fizikai szinten jó hatással van a hőháztartásra, az immunrendszerre, a sejtműködésre, a fertőzések leküzdésére, a különböző duzzanatok és ficamok kezelésére.   

Indigó gabbró

A gabbró leglilásabb árnyalatátt nevezik így. Bármilyen helyzetben, még a legtragikusabban is egyensúlyt hoz létre a fizikai és finomtesti energiákban. Képessé tesz kifejleszteni az asztrális kivetülés képességét, sőt a dimenziók közöti átjárást is. Képes a személyes energiaszintet a sokszorosára emelni. 

Egyes darabok között méretben és árnyalatbeli eltérés előfordulhat!

Vélemények

5.00
1 értékelés
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Írja meg véleményét!
|
2023. 06. 05.
A termék szép és jó, pont olyan, mint a fotón. A termék gondosan csomagolva érkezett. Hálásan köszönöm.