Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Iolit marokkő

IN
1.400 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

Dobcsiszolt marokkő

Méret: kb. 2-3 cm

Az ár 1 darab marokkőre vonatkozik.

Elérhetőség: 6 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
1.400 Ft
Ha szeretnél eredetiség igazolást a választott kristályodhoz jelöld be itt!

Leírás és Paraméterek

Minőségi féldrágakőből, dobcsiszolással előállított marokkő. Kellemes fogású, így meditációk alatt, stressz oldáshoz is kiválóan használható. Az éleinek gömbölyített csiszolása miatt zsebben is hordható, de térharmonizálásra is remek választás.

Az iolitot más néven a látomások kövének is szokták nevezni. Segít megtanulni használni a harmadik szemben rejlő képességeket. Összehangol a belső vezetővel és segít megérteni mindazt, amit mutatni szeretne számunkra. A szertartások, rituálék, gyakorlatok során képes a megjelenő energiákat felerősíteni. Az aurát feltölti és segíthet elvezetni a benne megtapadó különféle diszharmonikus energiákat. Használatával felfedezhetjük igazi lényünket és mindazt a rejtett képességet, ami bennünk rejlik. A párkapcsolati függőségeket és nehézségeket feloldja és tisztítja. Fizikai szinten segít a máj, a vesék, a mirigyek, a fogyás, a méregtelenítés, a migrén és a láz esetén.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!