Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Termékek Menü

Kámfor - Champhora camphora

Ár:
1.490 Ft
Átlagos értékelés: Légy te az első!

Latin megnevezés: Camphora camphora

Kiszerelés: 20g

Illat: friss, kámforos illat.

Hatás/felhasználás: tisztítás, frissítés, élénkítés

Forgalmazó: FloraSense Kft.
Elérhetőség: 6 db raktáron

Leírás és Paraméterek

A kámfor jellegzetesen friss illatát szinte mindenki ismeri, aki egyszer találkozott vele, biztosan nem felejti el. A kámforfa (Cinnamomum camphora), amiből a kámfort nyerik, Kína és Japán déli részén, Borneó és Tajvan szigetén honos. Kínában, Indiában és Tibetben a legrégebben használt gyógy- és füstölőanyagok egyike, a füstölésen túl belsőleg, valamint krémekben külsőleg alkalmazták. A kámfor belsőleges (túlzott) használata esetén pszichoaktív és veszélyes. A kámfor elfüstöléséhez még hőre sincs igazán szükség, szobahőmérsékleten magától is "elillan mint a kámfor".

Erőteljes a tisztító hatása, elűzi a negatív energiákat és kristálytiszta rezgéssel tölti meg a teret, ezért a francia okkultizmus mágikus füstölőanyagként tartotta számon. Életre kelti és aktiválja a tudatosságunkat, erősen antidepresszív hatású és javítja a koncentrációt. Mivel az utóbbi időben nyugaton is keresett anyag lett, szintetikusan is előállítják. Figyeljünk rá, hogy füstöléshez és krémekbe mindig valódi kámfort használjunk, mely egy igen magas rezgéstartományban rezeg, és ha kámforral tisztítunk teret, akkor az ott lévő információs készítményeket (homeopátia, Bach virágesszenciák) a tisztítás idejére vigyük ki a helyiségből. Várandósság esetén is kerüljük a használatát.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!