Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Karneol-tűzachát fazettált karkötő 8 mm

Hszien Kft.
3.990 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

Ásványok: karneol-tűzachát

Méret: 18 cm /gumis/

Ásványgyöngyök: 8 mm

Elérhetőség: 2 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
Kapható választék:
Karkötő mérete:
3.990 Ft
Ha szeretnél eredetiség igazolást a választott kristályodhoz jelöld be itt!

Leírás és Paraméterek

A tűzachátnak nagyon mély és erős kapcsolata van a földdel, a nyugalom, biztonság, sértetlenség és magabiztosság energiáit kölcsönzi birtokosának. Kiválóan alkalmas földelésre, illetve nagyon jó támasz tud lenni nehéz időkben. A negatív energiákat nem engedi a viselő energiamezejébe, egyúttal azt sem engedi, hogy másoknak rossz energiákat küldjünk. Ahogy a nevéből is érezhető erős kapcsolatban van a tűz elemmel és annak erős misztikus és tisztító erejével. Szexuális problémák esetén is használható. Segít feltárni belső világunkat és az abban rejlő igazságokat. Fizikailag jó hatással van az emésztőrendszerre, a keringési rendszerre valamit a látóidegekre.

A karneol kiválóan alkalmas, ha stabilizálni szeretnénk életünket és a körülöttünk lévő dolgokat. Kiváló motivációt adó rezgésekkel lát el, így a feladatok könnyebb és örömteli elvégzését segíti elő. Az esetleges kihasználtság és visszaélés érzetek és helyzetek kiküszöbölésében is nagyon jó hatással bír. Az esetleges önbizalom hiány kezelésére is alkalmazható, bátorságot, hitet, megnyugvást ad. Az esetleges túlagyalások ellen is kiválóan alkalmazható, segíts csak az elme lecsendesítésében.  Fizikailag jó hatással van az anyagcserére, a reumás, ízületi, izom és csontozati problémákra. Hölgyek esetében a női nemi szervek egyik legerősebb gyógyítója és szükség esetén fokozza a termékenységet.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!