Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Kék kalcit szív

IN
2.190 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

Ásvány: Kék kalcit

Méret:  kb. 4 cm

Származási hely Madagaszkár

Elérhetőség: 2 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
2.190 Ft
Ha szeretnél eredetiség igazolást a választott kristályodhoz jelöld be itt!

Leírás és Paraméterek

kalcit az energia áramlás egyik legfontosabb ásványai közé tartozik, kiválóan növeli és tisztítja azokat. Képes a térből elszívni minden negatív energiát és csak a pozitív rezgéseket hagyja maga körül, a testben pedig felszabadítja az energia letapadásokat. Mivel az aktív ásványok közé sorolandó ezért minden tevékenységet fel gyorsít, legyen az fejlődés, elengedés, növekedés, stb.. Nagy magas tudatossággal rendelkezik, így fokozza a spirituális kapcsolatot a magasabb rendű Énnel, a médiumi képességeket felerősíti és általa könnyebben észre venni az égi üzenetek. A testen kívüli utazások egyik legfontosabb segítője. Fokozza az érzelmi intelligenciát, mert az értelmet közvetlen össze kapcsolja az érzelmekkel. Segít felülemelkedni a lustaságon és a melankólián. Kiváló hatással az elmére, fokozza memóriát, a logikus gondolkodást és a dolgok lényegének megértését, észrevételét. Az érzelmi stresszt feloldja és segít boldogságot érezni. Fizikai szinten jótékonyan hat a csontozatra, az ízületekre, a bélműködésre, a bőrproblémákra, a véralvadásra, a gyulladások leküzdésére, kisgyerekek esetén a növekedést segíti és a fogazat egészség támogatja.

kék kalcit nagyon gyengéd energiákkal rendelkezik. Csökkenti egyaránt a lelki és a fizikai fájdalmakat, segít ellazulni, relaxálni. Újra segít önmagunkra találni, feloldja a szorongást, csillapítja az idegi bántalmakat, segít a felépülésben egy fizikai sérülés vagy lelki trauma után. Segít a véleménykülönbségek idején tiszta kommunikációt elérni és közös pontot találni. Az energiákat megtisztítja és a kalcitok közül ő az egyetlen, aki nem megtartja a negatív rezgéseket magéban, hanem átalakítja pozitív minőséggé és vissza juttatja a térbe vagy a használójának azt. 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!