Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Kék kvarc marokkő

POE
900 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

Dobcsiszolt marokkő

Brazil ásvány

Méret: kb. 3-4 cm

Az ár 1 darab marokkőre vonatkozik.

Elérhetőség: 23 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
900 Ft
Ha szeretnél eredetiség igazolást a választott kristályodhoz jelöld be itt!

Leírás és Paraméterek

Minőségi féldrágakőből, dobcsiszolással előállított marokkő. Kellemes fogású, így meditációk alatt, stressz oldáshoz is kiválóan használható. Az éleinek gömbölyített csiszolása miatt zsebben is hordható, de térharmonizálásra is remek választás.

A kék kvarc az önvalónk mélyebb megértésének köve. Segítségével feltérképezhető személyiségünk minden része, a spirituális fejlődésben megmutatja, mire kell összpontosítanunk és figyelnünk. Időt teremt az átalakulási folyamatok megértéséhez és végbemenéséhez. Segít egyensúlyt, összeszedettséget, békét teremteni önmagunkban és a környezetben egyaránt. Elcsöndesíti a félelmet vagy negatív energiát képviselő gondolatokat, helyette felismerteti az élet szépségét és reménnyel tölt el. Fizikai szinten segít a torok, az immunrendszer, a lép, a mirigyek, a férfi nemi szervek, a lelki eredetű szívfájdalom, a hiperaktivitás esetén.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!