Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Kis Buddha - lefelé áramló füstölőtartó

Phoenix
4.990 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

Szín: barna, szürke, türkiz

Méretek: 12 x 9 x 7 cm

Anyaga: kerámia

Elérhetőség: 3 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
4.990 Ft

Leírás és Paraméterek

Lefelé áramló füstölőtartó. Kis Buddha ábrázolással. A füst nem emelkedik, hanem lefolyik, mint egy vízesés. Gyönyörű nyugodt hatást kelt. Szépséges, egyszerű és dekoratív külsővel rendelkezik. 

Buddha, mint megnevezés nem köthető konkrétan egy személyhez. Így érthetővé válik, hogy a különféle ábrázolások más és más személyeket jelenítenek meg. Buddha nem más, mint annak a tudatossági szintnek a neve, amibe az adott személy eljutott. Tehát Buddhává nem születik, hanem válik az egyén. Legelső Buddha tudati szinttel rendelkező személy Gautama Sziddhartha (i. e. 563 – i. e. 483) volt. Ő alapította meg a ma már a világ egyik legnagyobb vallását, a buddhizmust.

Gyógyító Buddha – Csak ülő pozícióban látható, többségében kék, zöld vagy díszes köntösben látható. Az egyik keze szintén az ölében nyugszik míg a másikban lótuszvirágot vagy aruna ágat tart. Gyakori ábrázolás formája az is mikor a hátánál egy díszes fal, vagy boltív van.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!