Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Király József: Spiritizmus ​és okkultizmus

Athenaeum 2000 Kiadó
2.690 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

Király József: Spiritizmus ​és okkultizmus

Athenaeum 2000, Budapest, 2007

234 oldal · ISBN: 9789639797024

Elérhetőség: 1 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
2.690 Ft

Leírás és Paraméterek

A spiritizmus az a hiedelem, hogy a meghalt emberek lelkeivel érintkezni lehet; az okkultizmus a – követői szerint – tudományos módszerekkel nem megmagyarázható jelenségekre vonatkozó „titkos” tanítások gyűjtőneve. A spiritiszta, szellemidéző szeánszok és az okkultizmus körébe tartozó mágikus cselekedetek (a kártya- és tenyérjóslás, az asztrológia, a figyelmeztető álmok, sejtelmek stb.) régóta foglalkoztatják a közvéleményt. 
Király József (1925-2004)kötete feldolgozza a spiritizmus történetét, és világos tudományos magyarázatot ad számtalan misztikusnak, transzcendensnek tűnő jelenségre. Részletesen ír például a hipnotikushoz hasonló, módosult tudatállapotról, a transzról, a „táncoló” asztalokról és „lefényképezett szellemekről”. 
A szerző a hazai pszichológia egyik közismert alakja, a lelki élet és a viselkedés kultúrájának elkötelezett terjesztője, a téma alapos ismerője.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!