Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Termékek Menü

Kövi Szabolcs - Angyali sugallat

Ár:
2.499 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Teljes műsoridő: 60 perc

Szállítási idő: 2-5 munkanap

Gyártó: Kövi Szabolcs
Elérhetőség: 1 db raktáron

Leírás és Paraméterek

Kövi Szabolcs

Angyali sugallat

1. Inspiráció

2. Szelíd érintés

3. Gyermekem angyala

4. Angyalok földje

5. A béke angyala

6. Angyali szeretet

7. A Fény

8. Magány a felhők között

9. Ámor

10. Csodálatos élet

11. Megbékélés

12. Aki átkísér

13. Szférák zenéje

14. Visszatekintés

Teljes műsoridő: 60 perc (relaxációs, meditációs zene, relaxing music)

Előadják:

Kövi Szabolcs: zeneszerzés, hangfelvétel, saját szemplerek, fuvola, ír furulyák, bawu, okarina, ney, indián szerelmi furulya, melodion, futujara, bansoori, hárfacitera, citera, shanti, chimes, harangok, csengettyűk, (Szemplerek: Spectrasonics: Vocal Planet, Tonehammer: Francesca, East West: Ql Voices of Passion)

Lévai Mária: hárfa, Ruzsicky Nóra: ének, Kövi Arthúr Bálint: cselló

Születésünktől a halálunkig elkísérnek bennünket a mellénk rendelt védőangyalaink. Milyen lehet az ő életük, milyenek az érzéseik, gondolataik, miközben vigyáznak ránk? Zeném segít bepillantást nyerni varázslatos párhuzamos világukba, amikor pedig elmerülünk ebben, már jó úton járunk, hogy szorosabbra fűzzük velük a kapcsolatunkat. Ők nem csak vigyáznak ránk, de inspirálnak minket, igyekeznek életünket a jó irányba terelni. A saját érdekünk, hogy kapcsolatba kerüljünk velük, figyeljünk rájuk, mert vezetnek minket. Mindenki harmóniára vágyik, ehhez pedig a legfontosabb érezni, nem vagyunk egyedül, a legreménytelenebb órán is ott van velünk kirendelt társunk, aki kapcsolatunk az Éghez. Ne féljünk őket megszólítani, megismerni, kérni és életünk reményteljesebb lesz…

Az album hangulata nagyon nyugodt, lebegő, felemelő és pozitív, ezért ajánlom meditációhoz, relaxációhoz, terápiához, alkotómunkához, pihentető alváshoz, gyermekek nyugtatásához!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő