Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Krisna Sésa kígyóval szobor

CSV
7.990 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

Szín: arany

Anyaga: rezin

Méret: 16 x 14 cm

Elérhetőség: 1 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
7.990 Ft

Leírás és Paraméterek

Krisna a három indiai legfőbb istenség egyike, a boldogság, az öröm, a szerelem, a szeretet és a szellemi fejlődés hírnökeként is ismert. Földi életében számtalan példázattal, tanítással és üzenettel látta el az embereket, egyik legnagyszabásúbb tanítása a Bhagavad-gítá, mely Ardzsunával, kedves barátjával való beszélgetéseit tartalmazza. Krisna a mai napig arra törekszik, hogy az emberek életét a lehető legáldásosabbá tegye. Segít a pozitív gondolkodás megerősítésében, a negatív gondolatok és érzelmek megtisztításában. Áldással látja el minden olyan cselekedetünket és törekvésünket, melyek nem csak személyes, de mások jólétét is elősegítik.

Hare Krishna Hare Krishna,
Krishna Krishna Hare Hare
Hare Rama Hare Rama,
Rama Rama Hare Hare

Sésa kígyó a mindenség óceánján lebegő kígyó, ki magának Visnu alvó formájának ágyaként szolgál. Visnu ezen formájából, pontosabban a köldökéből kiemelkedő első lény Brahma által temetődött meg a világunk. A Sésa kígyó védelmezi és óvja Visnu ezen alakjának örök álmát. A legnagyobb védelmi és rosszakaratot távol tartó jelkép.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!